Nektek milyen lenne az álom világotok?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen emberek lennének benne? Milyen kapcsolatok, emberek.2017. máj. 27. 07:30
1/9 anonim válasza:
Olyan ahol nincs ennyi idióta kérdés a gyakorin, tehát olyan emberek lennének, akik a bugyuta kérdéseiket megtartják maguknak!
2/9 anonim válasza:
minden ember egy elo mozgo hatalmas cini minis lenne rajtam kivul amit szabadon befalhatok 😍😍😍
3/9 Fatal_3rror_ válasza:
Nekem egy dolog kellene, a külső.
Munkám van, tisztességesen megélek, normális ember is vagyok. De mivel ótvar ronda külsőm van így a nők messziről elkerülnek és szar úgy élni, hogy lassan 30 vagyok, mások sorra szedik fel a jobbnál jobb csajokat, megházasodnak, gyerekük van, családjuk van én meg itthon ülök egyedül.
4/9 anonim válasza:
Kedves és megértő emberek. És a fiatalabbak nem szólnának be az idősebbeknek és nem beszélnék ki a hátuk mögött őket.
5/9 anonim válasza:
Egy sötét világ lenne, valószínűleg mitológiai lényekkel teli. Én lennék a teremtő, én szabnám meg ki/mi hogy néz ki. Hagynám őket háborúzni ha akarnak, de saját kezüleg nem szólnék bele, csak azért, hogy szórakozzak. Lenne benne egy elcseszett családom, abban mindenki gótikus jellemekkel lenne felruházva. Meg több isten is lenne, csak ugye én lennék a fő. Oh és leteremtenék 200 Waffen-SS katonát, melléjük Hitlert az evilági tudatukkal, és nézném, hogy mit kezdenek egy olyan világban, ahol szinte nincsenek más emberek rajtuk kívül. :D
6/9 anonim válasza:
Terrorizmustól mentes világban, gazdagon egy francia vagy német kis városban vezetnék egy pékség+kávézót, lenne egy szerető párom, lennének barátaim akikkel időnként este összeülhetnénk borozgatni valami helyi klubba vagy sütgetni a kertünkbe, télen síelnénk, nyáron pedig közös nyaralásokat szerveznénk. Plusz lenne egy kis színes bogárhátú autóm és egy nagy szalmakalapom lila szalaggal.
7/9 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy milyen lenne az álom sors? Álom vilàg!
Végtelen, térben és időben, az emberre veszélytelen állatokkal, növényekkel, 4 évszakos, változatos,
Emberileg meg szabad, laza, és bűntől mentes.
8/9 anonim válasza:
álomvilágomban nincsenek emberek!
9/9 anonim válasza:
A szerelmemmel élnék egy nagy kertes házba a legjobb barátnőm szomszédságában. Mindenki kedves és megértő lenne. Minden embernek lenne elég pénze mindenre. És mindig jó idő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!