Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a lelkiismeret-fur...

Mit kezdjek a lelkiismeret-furdalásommal?

Figyelt kérdés

Már egy ideje levelezek, skype-olok egy lánnyal, aki enyhén szólva is fura. Mostanában egyre többször említette, hogy meg akar halni. Most a legutóbbi beszélgetésünk alkalmával tudatta, hogy megtette. Felvágta az ereit, írta, hogy dől a vér.

Tudom, hogy nem vagyok felelős az ő tetteiért, de mégis bánt a lelkiismeretem.

Próbáltam lebeszélni róla, de mindhiába.

Bár benne van a pakliban, hogy csak szórakozik, hiszen úgysem látom.

2017. máj. 24. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Zárd rövidre ezt a "kapcsolatot". Konkrétan ha igaz ha nem a figyelem középpontjába akar lenni és érzelmileg hatni rád (sikerült is). Megkíméled magad az állandó idegeskedéstől és nyugodtabb lehetsz. Az ilyenen nem te tudsz segíteni skypeon...se máshogy.
2017. máj. 24. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
De itt van a bizonytalanság: mi van, ha tényleg megtette? Mosat ott fekszik holtan.
2017. máj. 24. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ha megtette, akkor megtette. Ő ÉLETE, Ő DÖNTÉSE, NEM VAGY ROKONA, NEM VAGY FELELŐS ÉRTE. Értsd ezt meg! Érzelmeid rossz irányba visznek...
2017. máj. 24. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok érte felelős. Minden esetre igyekszem érzelmileg elhatárolódni.
2017. máj. 24. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Az ilyen lelkileg beteg zsarolókat hagyni kell a fenébe.Ilyesmivel élik ki magukat...skype kapcsolat, hagyjuk már ezt a komolytalan-hiteltelen kapcsolatot a mai unatkozós világban...

Kérd, hogy kapcsolja be a kamerát, mert szeretnéd látni a műsort a barátaiddal és a szüleivel...akkor fog igazán meghalni a kapcsolat:DDD

2017. máj. 24. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem nevezném kapcsolatnak, inkább az ismeretség a jó szó rá.

Még életben van, csak kárt tett magáéban.

Azért igyekszem megmenteni, mert nincsenek barátaim, és remélem, hogy ő az lehet.

2017. máj. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!