Ivó névről vélemények?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a férfinévről?2017. máj. 23. 21:38
1/11 anonim válasza:
Egy román ismerősömet hívják így. Jó fej csávó, nekem jó dolgok jutnak eszembe erről a névről. Bár nem tetszik, a gyerekmnek sosem adnám.
4/11 anonim válasza:
Nevetséges. Mit ivó ? Sört vagy bort ?
6/11 anonim válasza:
Külföldről jött és ott Ivo, úgy jó is de magyarban mindenki alkeszezni fogja
7/11 anonim válasza:
A másik meg Evő lesz? :) Bocs, de ezt a poént el muszájt sütnöm.
Nekem eleve nem tetszik a hangzása, magyarul meg röhejes is. Akkor inkább Iván.
8/11 anonim válasza:
Hangzásra jó, de magyar gyereknek érthető okokból ne adjuk már... aztán majd nyögi, hogy sehova sem veszik fel, mert nem akarják, hogy az ügyfelek azon röhögjenek, hogy jé, az alkesszel beszélek.
10/11 anonim válasza:
Ha meg akarod ajándékozni a gyerekedet egy rossz, "mindenki engem csúfol" gyerekkorral és negatív önbecsüléssel, sárba tiport önérzettel, akkor add neki e szép külföldi nevet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!