Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányok büdösebbek, vagy a...

A lányok büdösebbek, vagy a férfiak?

Figyelt kérdés
Szerintem a lányok.
2017. máj. 22. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mármint,mikor?40 fokban 10km futás után?
2017. máj. 22. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel háborút akart kirobbantani a két nem között

A kérdés hülyeség...

2017. máj. 22. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez tök egyéni.
2017. máj. 22. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:

jaj, de h....lye vagy, na takarodj aludni, holnap iskola, a büdösség nem nem kérdése, hanem a bevitt kaja minőségétől függ.

az vagy, amit megeszel

a testszag belülről keletkezik, ami kívül csapódik ki

2017. máj. 22. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Az aki csak akkor fürdik ha elveri az eső!
2017. máj. 22. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, ki mennyire büdös.
2017. máj. 22. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik.

Mondok egy érdekességet, de ne csavard ki a szavaimat és ne használd rasszista provokációra.

Amikor elmész egy cigány mellett nyilván észrevetted hogy soknak van egy olyan jellegzetes szaguk, akkor is mikor ápoltak. Ez azért van, mert ugye genetikailag is mások vagyunk. És ez a másság többek között az izzadások keresztűl is kimutatkozik. Te a saját szagodat megszokod, illetve a hasonló emberek hasonló alapszaga se üti meg az orrod. Ha nem kimondottan büdös az illető észre se veszed. Arzomban, ők mivel genetikailag eltérnek ezért a természetes szaguk is más, ezt az orrod pedig érzékeli, akkor is ha most fürdött alaposan 2 perce. Nekik te ugyan olyan büdös vagy, és ők a sajátjukat nem érzik.

2017. máj. 22. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ezzel háborút akart kirobbantani a két nem között " XD

Jah kb. 12 éves kis pénisz tehette fel a kérdést.

2017. máj. 23. 00:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az a büdösebb, aki kevésbé van jóban a szappannal és a melegvízzel. Vagy túl jóban van a parfümjével, pacsulijával.
2017. máj. 23. 05:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Nekem jobban tetszik a leizzadt lány illata, mint aki permetezi magát parfümmel, úgy akartam feltenni a kérdést, hogy melyik nem a büdösebb = szaggal taszítóbb.

Pár éve még olyan összevissza női parfümöket éreztem lányokon, hogy a belem kifordult tőle, mindenféle taszító gyümölcs meg vattacukor szag. Azért már kicsit jobb a helyzet.

2017. máj. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!