Hogy vicceljem meg ezt a boltot? Már nagyon elegem van.
Vélemények? Többit alább.
Figyelt kérdés
Na szóval a 3. kerbe lakom. Szoktam vásárolni néha a Westendben, néha a Mammut-ban. De itt van hozzám közel a Stop Shop Óbuda, ez is ilyen plaza féle. Na és van itt egy volt, nem írom le melyik konkrétan, de nagyon idegesítenek már. Vannak itt nomrális boltok ahol lehet vásárolni, pl. C and A, de ez a bolt egy lehetetlenség. Bemegy az ember, hangosan köszön, semmi. Az eladók olyanok mintha előző nap úgy beálltak volna mint egy legalja rocksztár. Semmit nem lehet megtudni tőlük, vágják a fejeket, nem tudnak semmit. Most 2-szorra voltam ott, persze vadiúj eladók vannak, gondolom a régi 3-4-et úgy b@@szták ki mint a huzat. A bolt olyan 7-8 hónapja lehet ott, nem csodálkoznék ha megszűnne, bármikor. Komolyan mondom azon gondolkodom felkapok 5-6 polót meg 2-3 dzsekit, dobok egy "csá"-t és kisétálok. Csak akkor jön a rendőrség. Írjak bele a panaszkönybe? Hívjam fel a tulajt? Hagyjam őket a retekbe, majd megszűnnek? Mit tegyek? Vélemények?
Az utolsónak - Én hotelban dolgozom, és a vendégek hatalmas része bunkó paraszt, de attól még velük is normálisan beszélek, és a többivel is. Tényleg nem nézik, hogy fáradt vagy, halott vagy, de nekem a munkám része, hogy kiszolgáljam, és a bolti eladóknak is szerintem. :)
2017. máj. 21. 12:19
12/18 anonim válasza:
Nem köszön,na és? - pff
Engem anyukám megtanított köszönni,és ha én mint vásárló ráköszönök,azért már mégiscsak illene visszaköszönni,bármilyen nyavaja is nyomja a lelkét...
2017. máj. 21. 12:25
13/18 anonim válasza:
A legjobb tréfa, ha többet nem mész be hozzájuk vásárolni.
(helyette ajánlhatok egy jó pszichológust)
2017. máj. 21. 13:10
14/18 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy sűrűn mennék hozzájuk.
2017. máj. 21. 13:26
15/18 anonim válasza:
Vannak hülye vásárlók, és eladók, ez tény, nem lehet ellenük tenni. De most komolyan, ennél nagyobb problémád nincs? Miért veszed ezt magadra? Nem ellened szól, nem téged utálnak, lehet rossz napjuk van, évük, utálják a munkájukat... nem is értem a kérdésedet. :D Mitől lesz neked jobb, hogy bunkón viselkedsz?
2017. máj. 21. 14:45
16/18 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok.
Azert, mert be kell ugornom valahova vásárolni, engem kimondottan fàraszt hogy még udvariaskodni, jopofizni is kell mellé az eladokkal. Felénk pont forditva van. Ha ne adj isten koszones nelkul lépsz be, es az üzlet tulvégében vagy már, akkor is jo hangosan rádkoszonnek ereztetni hogy bunko vagy, mert uristen nem köszöntél.
Engem barmely üzletben az elado érdekel utoljára. De muszáj a képembe mászniuk már csak a fizetes miatt is.
A penztarnal is szamtalanszor eljátszák a lassitott felvetelt direkt és kepesek neki allni blokkokat tűzogetni, te meg várjál.
2017. máj. 21. 15:18
17/18 anonim válasza:
*és a legtöbb helyen ezért állnak negativan hozzám, mert nem érdekelnek az eladok abszolut, mint ember. Pedig csak egy vadidegen vásárlo vagyok.
Szabályosan azt várják, hogy azert jopofizzak, mert hajlando kiszolgalni (blokkot adni..)
2017. máj. 21. 15:40
18/18 anonim válasza:
Kérjél tőlük Iq szintezőt vagy ködvàgót.Persze komoly megjelenéssel,komoly hozzààllàssal.Ha azt mondjàk nincs,ragaszkodj hozzà hogy nézzenek utàna vagy rendeljenek neked,múlthéten még volt,akciósan.Ha pampog,akkor hivasd a felettesét.Mondd azt,sajnàlod hogy elfogyott,akkor kérsz két dobozos tejet (ha ruha üzlet).ha élelmiszer üzlet,akkor kérj gatyót,negyven kettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!