Ez hitegetésnek számít? Rám förmedt egy idióta a jófogáson!
Vannak ilyen őrültek.
De azért vicces hogy feljelent, nem utalt pénzt, nem foglalózta le. Ez csak duma hogy feljelent.
Ne haragudj mit vársz a "jófogástól"?
Velem is történt pár dolog.
Pl.: árulok valamit, bármit mert szoktam. Ír a fickó, megveszi, megegyezünk az árban, azt mondja Ok. érdekli.
Írok neki erre mikor hol találkozzunk, mondjuk Westend-nél oda tudom adni.
Erre úgy eltűnik a fickó, mint a kámfor, írok neki, semmi válasz.
Az egész jófogás.hu egy fárasztó dolog, türelem kell hozzá de nagyon, sok idióta ember.
Én egy szőnyegszettet árultam, minden betűmérettel kiírtam, hogy csak egyben adom el a darabokat.
Jelentkezett egy nő, egysoros üzenetekben kommunikáltunk, beletelt vagy 5 napba, mire elértünk oda, hogy jó, akkor ő megvenné, de csak a legnagyobbat. Mondom, oda van írva, hogy csak egyben, ebből nem engedek. Erre ő: jó, akkor megveszi a szettet, majd kidobja, ami nem kell belőle. Se köpni, se nyelni nem tudtam. Az volt a szerencsém, hogy eltűnt vagy másfél napra és közben jelentkezett egy vevő, aki 2 órán belül el is jött a szőnyegekért a munkából hazafelé menet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!