Ha félek a felelősségtől és félek nem tudnék vért venni vagy infit bekötni akkor menjek ápolónak?
Én nagyon félek az ilyenektől.Hogy miattam hal meg valaki.Vagy remeg a kezem és félreszúrom a tűt, átszúrom a vénáját, stb stb..
Viszont nagyon szeretek másokon segíteni.Örömet okoz nekem.
Anya is ápolónő volt 40 évig szóval tudom hogy milyen meg mivel jár.
Kérdeztem anyut és azt mondta hogy ez rutinból fog jönni mert annyit gyakoroltatják velünk ( főleg egyetemen) hogy nem okoz problémát.Én mégis félek.
De mást valamiért nem tudok elképzelni magamnak..mármint más munkát.
Itt hagytam a jogi pályát mert nem tetszett.( igazságügyi igazgatás) Irodai asszisztens lehettem volna csak, így nem volt motivációm hogy csináljam. Ápolóira viszont lehet hogy lenne ( Semmelweis )
Szerintetek ez tényleg változik?
Gondolkodtam hogy megcsinálok egy év alatt amíg nem megyek egyetemre megint egy egészségügyi Okjt hogy nehogy megint elcsesszem a választást. Megnézni hogy mennyire bírom az ilyesmit.
Szerintetek?
21/L
Akkor csináld...
Igazából ehhez miért kellünk mi, ha már döntöttél?
Nem döntöttem csak azt hittem rendes indoklást is kapok ha valaki azt mondja miért ne.
Most az hogy a fizetés szar.. engem nem a fizetés motivál. Az hogy te nem akarsz már ápolónő lenni helyette programozol..Bumm.. Mások vagyunk.Lehet jobban érdekel az téged.Nekem pl nem állna rá az agyam.
A másik hogy ember élet múlik rajtam..az orvoson múlik elsősorban.Nekem a félelmem az az hogy félreszúrok valamit, vagy rosszul szúrok stb stb.
De gondolom ezt megtanulom..vagy nem?!
Hát ez nem igaz. xD
Most mi mondjuk meg hogy meg fogod-e tudni tanulni vagy sem? Hát azért ez már komolyan, de tényleg... xDDDD
Nem tudom ezen mi ilyen baromi vicces.
Ne rajtam szórakozz
Szerintem Te már igazából kitaláltad, hogy mindenképpen ápolónő akarsz lenni, és csak azt akarod hallani, hogy sikerülni fog, és nem számít, hogy nem bírod, és az sem számít, hogy nem fizetik meg.
És semmiféle ezzel ellentétes tapasztalatot, segítő tanácsot nem akarsz hallani. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!