Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be külsőleg belsőleg? Főleg lányok válaszát várom.
Belső: intelligens, humoros, vannak céljai, nyitott gondolkodású, kreatív, őszinte, beszédes , határozott. *további közhelyek tetszés szerint*
Külső: se nem túl vékony, se nem túlsúlyos, nálam legalább 5 centivel magasabb, ápolt, helyes arcú. Arcszőrzet nálam nagy pluszpont, persze csak ha ápolt.
Amit a legtöbben felsoroltak az kb az alap emberi minimum (kedves, ne legyen előítéletes, becsületes, őszinte), erre jön pofibroki aki szerint mindezt LEHETETLEN teljesíteni :DDDD
get the fuck off
Én szeretem a magabiztos, társasági pasikat, akik okosak, humorosak, tudják mikor fogják be a szájukat, nem rasszisták, nem szexisták, nem elbaszottak, mármint agyilag, mármint hogy nem ilyen szenvelgős, összezavarodott nem megértett művészlelkek, hanem tudják, mit akarnak, akik tudnak a problémájukról beszélni, ha bajuk van, anyagi helyzetét tekintve legalább velem egy szinten van, és az sem árt, ha jóképű és jó az ágyban és ágyba hozza a reggelit néha.
Nekem nincs kifejezetten külsőre ideálom. Fogjon meg benne vmi, és az bármi lehet. De tényleg, izmos hosszú hajú, nagydarab rocker csávótól 163 centis jólfésült "jókisfiúig" sokféle pasi bejött már nekem.
Ha kell mondani egy olyan stílust, ami nagyobb eséllyel bejön, akkor közép- vagy sötétbarna haj, barna vagy zöld szem, nem tetovált, borotvált arc, férfias arcvonások-arcélek, átlagos vagy picit vaskosabb, dadbod-osabb testalkat. Legyen magasabb nálam (157 centinél nem nehéz...).
Kb. annyi kikötésem van, hogy ne beesetten vékony, de izomtibi / bodybuilder, ne szumóbirkózó testalkatú legyen, öltözzön stílusosan és ne legyen erőltetetten polgárpukkasztó.
Belső:
- lelkes, mosolygós, pozitív
- férfias, határozott, magabiztos, megvan a véleménye a dolgokról és nem fél kiállni mellette (emellett nem kéretlenül osztja az észt és nem bunkó)
- intelligens, tájékozott, tanult, művelt, logikus gondolkodású
- humora megegyezik az enyémmel (mindenesetre nem savanyú)
- tud spontán is lenni, de amiben kell, abban komoly és lehet vele előre is tervezni
- vannak hobbijai
- szereti a kultúrát, irodalmat, művészetet
- nem szélsőséges semmilyen vallási, politikai, közéleti kérdésben
- nem hímsoviniszta
Susnyásdögnek vannak álmai, amit kerget élete végéig, addig meg matracként "funkcionál" megalkudva itt ott:DDD
Kedvességedért;)
A legtöbb párkapcsolat álmokon alapszik-áll és lassan felébredve eszmélnek fel a szereplők a gebaszra...nem erre vágytam-vágyott, de megfelelt a leírásnak...
El kell dönteni, hogy paramétereknek megfelelőt keres valaki vagy azt, akinél érzi, amit kell első látásra és lesz@rja a "listát", ami csak tévútra visz.
-Nincs tetoválása (mert undorodom tőle),
- nem kopasz, (mert undorodom tőle),
- nem kigyúrt (mert undorodom tőle), az egyik leggusztustalanabb lény a világon,
- nincs piercingje, nincs semmilyen arcon lévő szőrzete sem pedig borosta (mert undorodom tőle),
- nem alacsony, mert idiótán érezném magam mellette,
- nem ápolatlan, nem büdös, nem rohadnak a fogai, nem szuvasak, stb.
- nem igénytelen az öltözéke és nem vesz fel "akármit" csak azért, mert azt hiszi az "divatos". + Nem párosít össze mindent-mindennel.
NEM DROGOZIK!!!
És nincs csöves kinézete sem.
SAJNOS ezeket mind meg kellett említeni. Végignézve a fiatalságon és az embereken, a többség sajnos ilyen...
- Tud helyesen írni, fogalmazni, szépen és tisztán, érthetően beszélni, kommunikálni.
- Érti a szavak lényegét, nem kell elmagyarázni hogy mi mit jelent, mert mind a kettőnknek ugyanazt jelenti, hiszen egyszer valamikor még nagyon régen megtanultok a szavak értelmét.
Ezáltal nem keveredik a szezon a fazonnal, és nincsenek félreértések, alap-kommunikációs problémák sem.
- Nem hazudozik, ármánykodik, nem hátulról kerüli meg a dolgokat, és nem hallgat el dolgokat. Őszintén, egyenesen, tisztán él, és beszél. Ami nem = azzal, hogy bántóan, bunkóan!
- Ismeri az etikettet, udvarias másokkal, és velem is. Büszke vagyok arra, ahogy az emberekkel bánik és helyzeteket old meg, nem szégyenít meg a viselkedésével és korrekt mindenkivel.
- A nőkkel különösen előzékeny, udvarias, kedves. Ahogy velem is. Nekem "ez" az egyik ismertetőjele annak, hogy FÉRFI van mellettem, és tud is viselkedni, tehát volt gyerekszobája is.
- Humoros, kedves és vicces. Mindig meg tud nevettetni a legnehezebb helyzetekben is, mindig van egy felfelé húzó "ereje", jó szava, kedvessége.
- Sokat beszél, mindent meg tudunk vitatni és az élet nagy dolgairól is mindig van véleménye.
- Nem szélsőséges sem politikában, sem vallásban, semmiben. Nem fanatikus megszállottja valaminek, stb.
- Nem sportol, nem futkározik, nem kondizik, nem sportol semmit.
- Csak él, és létezik, éli az életét, és azt legalább jól teszi és csinálja is :)
- Nyitott a világra, és rá is a legtöbb ember :)
- Derűs, vidám személyiség :)
- Kultúrált, esetleg művész, de nem feltétel.
- A széles látókör viszont az :)
NEM beképzelt, nem pökhendi, és nem az a "dicsekvős" fajta.
Nem "kifelé" él, hanem kettőnknek, egymásért :) Családjáért.
- Vannak barátai, ismerősei.
- Hobbinak nem MUSZÁJ lennie! Ezt felejtsük végre el! A lényeg az, hogy érdekeljék úgy általában a dolgok, és van ami jobban, van ami kevésbé.
De azt, hogy KELL, azt a szót ne ismerje! Tehát ne legyen a köznépnek megfelelési kényszere.
- Csak magunkra és ránk hallgasson, a többi nem számít.
- Ne befolyásolják mások, bár hallgassa meg a többi embert is, és adott esetben gondolkozzon is el rajta.
- Mindenről legyen, és lehetőleg kialakult, stabil véleménye, helyes értékítélete, értékrendje, amit mások nem tudnak megrendíteni.
- Legyen érzelmes, kedves.
NE LEGYEN MACHO!!!
Ez fontos.
- Ne az anyagiak számítsanak neki, bár ez azt hiszem kiderült az előzőekből is.
- Jó lenne, ha spontán lenne, máskor pedig előre tervező típus.
Találja meg a "balanszot" mindenben.
- Le tudja szerelni az idiótákat, kötekedőket, stb.
- Igazságérzete toppon legyen és vágjon az esze, mint a penge.
- Gyorsan reagáljon a helyzetekre, ne legyen lassú.
- Ne legyen földies, és anyagias gondolkodású.
- Ne kerülje a kudarcokat, oldja meg.
NE LEGYEN PESSZIMISTA ALKAT!
Az ilyenektől menekülök 1 másodperc alatt úgy, hogy 100 méteren gyorsat futok.
- Legyen gáláns, lovagias, segítőkész. Idegenekkel is!
Nagyjából most ennyi, majd, ha eszembe jut írok még :)
(Beszólogatást nem kérek, ez a véleményem, nem fogok rajta változtatni. Ezek nekem mondhatni alap dolgok.)
Kötekedésre NEM reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!