Szerintetek mi a fontosabb? A pénz vagy a szerelem?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 23:47
11/21 anonim válasza:
Az a gond, hogy a mai világban ez a kettő együtt a fontos, és itt nem a pénzért rendelt "szerelemről" beszélek.
Ha tényleg olyan lenne a helyzet, hogy választani kellene akkor a szerelem.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. máj. 16. 12:11
13/21 anonim válasza:
Pénz. bár mindkettő képlékeny, értelmetlen dolog.
14/21 anonim válasza:
Pénz + egészség,a többi az majd jön ha ez a kettő meg van,főleg a szerelem.
Oda is kell pénz,igen lehet jönni érzelem meg ilyenek,de akkor lesz beléd szerelmes a lány ha elő tudod teremteni a pénzt,és ezt egy komoly önfejlesztő guru mondta.
Ergó ha csóró vagy ne is álmodozz szerelemről hanem max megalkuvásról.
15/21 anonim válasza:
Uristen😂😂 mert ha valaki csoro miert ne lehetne szerelmes? Nem attol fpg bele szeretni a lany,hogy meghivja erre meg arra meg ilyen kocsia van olyan haza...Azt fogja szeretni,ahogy viselkedik vele es az egesz belso enjet...nem a penztarcajat..:)
16/21 anonim válasza:
Elozo vagyok.
Meg annyit hozzafuznek,hogy az exeim kozul mind szegeny volt es en sem vagyok gazdag megis van parom aki szeret es en is..erdekes.
17/21 anonim válasza:
E kettő közül (szigorúan számomra) a pénz. Nem anyagias vagyok, pusztán nem fontos nekem szerelmesnek lenni, inkább hátráltat.
18/21 anonim válasza:
Hát kinek mi a legfontosabb, ez mind nézőpont kérdése. Nekem például egyik se fontos.
19/21 anonim válasza:
Pénz. Pénzen akkor vesz az ember szerelmet, amikor akar. Vajon hány lány mondana igent, ha szakadt ruhákban állnék eléjük és hívnám el őket randira? Egy sem. Ha valaki költ a külsejére, mert van rá pénze, akkor gyakorlatilag bármikor találhat valakit, aki belé szeret. Ha tetszik, ha nem, a szerelem első körben a megjelenés alapján dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!