Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy lány a koliban akit...

Van egy lány a koliban akit barátnőmmel megakarunk szivatni mert kicsit túllépte a határokat. Írnátok olyat ami nem nagyon durva de nem gyenge?

Figyelt kérdés
Azt találtuk ki hogy szemcseppet vagy hashajtót rakunk az innivalójába de még másik kérdés lenne hogy ez szemcseppel tényleg működik? Válaszokat előre is köszönöm ;)

2017. máj. 14. 20:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
#6 mázlitok volt, áramütés vagy tűz is lehetett volna belőle
2017. máj. 14. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Komolyan mondom eszem-f##szoom megál. Nem volt az testi sértés, csak egy apró pütty maradt a helyén meg egy jó sztori ami a mai napig emlegetve van.

Nem arra buzdítom én őket, hogy csinálják ki a kiscsajt, de ezek a bulis-kolis évek. Egy-egy ilyen baromság belefér.

*a szemcseppel én sem próbálkoznék

2017. máj. 14. 21:46
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
Hozzáfértek a cuccaihoz? Pl lehetne cipőboxot nyomni a topánkájába. Vagy valami műpókot vagy műkígyót a paplana alá
2017. máj. 15. 00:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kenjétek be a kilincset zsírral, vagy alkoholban oldott hegeűgyantával. Utóbbi jobb, legalább fél napig ragad. Vagy húzzátok ki a hosszabbítót sunyiba,mikor tölti a telefont.
2017. máj. 15. 00:22
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

hát ha mondjuk nem steril körülmények között szúrják a pc-t, akkor abból azért lehet egy csúnya fertőzés is...:D

de amúgy tényleg nem tudom ér-e ennyit a dolog.

ha valami komolyabb baj lesz belőle, minimum repültök a koliból...

2017. máj. 15. 06:58
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Mit tett a csaj amiert ki akarsz cs...ni vele? Mekkora bosszút akarsz?
2017. máj. 15. 07:08
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Engedély nélküli testmodifikáció testi sértèsnek minősül még nálunk szarabb jogrendszerben is, ha feljelentést tettél volna eszerint lett volna a nyomozás és az ítélet is

Sőt kártérítés is lehetett volna belőle

2017. máj. 15. 07:59
 18/24 anonim ***** válasza:
27%
Úgy érzem te sem a menő gyerekek közé tartoztál gimiben... Sajnálom, hogy szar az életed!
2017. máj. 15. 08:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen hashajtós viccecske miatt az egyik csajt a mentő vitte el, és ez nem most volt, amikor már mindenki mindenre allergiás.

Csak beleivott, aztán negyed óra múlva sugárban hányt és fulladt...

Keressetek olyan ötletet, amitől nem lehet baja. Zárjátok be az ágyneműtartóba, tépjétek le róla a zuhanyfüggönyt, vagy mitt'omén :D

Ja, amitől én anno frászt kaptam koliban: wc-kalitka falán átlógó fej (csaj a szomszédban felállt a wc-re, és áthajolt) egy darabig csak nézett, majd mikor megéreztem, és meglátta, hogy megláttam, akkor megkérdezte, hogy "szia, te mos kakilsz?" Most képzeld el, hogy ülsz a wc-n, és valaki fentről (!) cseszeget... A helyetekben bejátszanám valami ijesztő maszkkal.

2017. máj. 15. 09:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A szemcseppről úgy olvastam, hogy az nagyon régen működött. Azóta már nincs benne az az összetevő, ami megfosat, vagy nem.olyan mennyiségben.

Youtube-on érdemes keresni "prank" szóra. És akkor a jóízlés határain belül esőket fel lehet használni.

2017. máj. 15. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!