Van egy lány a koliban akit barátnőmmel megakarunk szivatni mert kicsit túllépte a határokat. Írnátok olyat ami nem nagyon durva de nem gyenge?
Komolyan mondom eszem-f##szoom megál. Nem volt az testi sértés, csak egy apró pütty maradt a helyén meg egy jó sztori ami a mai napig emlegetve van.
Nem arra buzdítom én őket, hogy csinálják ki a kiscsajt, de ezek a bulis-kolis évek. Egy-egy ilyen baromság belefér.
*a szemcseppel én sem próbálkoznék
hát ha mondjuk nem steril körülmények között szúrják a pc-t, akkor abból azért lehet egy csúnya fertőzés is...:D
de amúgy tényleg nem tudom ér-e ennyit a dolog.
ha valami komolyabb baj lesz belőle, minimum repültök a koliból...
Engedély nélküli testmodifikáció testi sértèsnek minősül még nálunk szarabb jogrendszerben is, ha feljelentést tettél volna eszerint lett volna a nyomozás és az ítélet is
Sőt kártérítés is lehetett volna belőle
Nálunk ilyen hashajtós viccecske miatt az egyik csajt a mentő vitte el, és ez nem most volt, amikor már mindenki mindenre allergiás.
Csak beleivott, aztán negyed óra múlva sugárban hányt és fulladt...
Keressetek olyan ötletet, amitől nem lehet baja. Zárjátok be az ágyneműtartóba, tépjétek le róla a zuhanyfüggönyt, vagy mitt'omén :D
Ja, amitől én anno frászt kaptam koliban: wc-kalitka falán átlógó fej (csaj a szomszédban felállt a wc-re, és áthajolt) egy darabig csak nézett, majd mikor megéreztem, és meglátta, hogy megláttam, akkor megkérdezte, hogy "szia, te mos kakilsz?" Most képzeld el, hogy ülsz a wc-n, és valaki fentről (!) cseszeget... A helyetekben bejátszanám valami ijesztő maszkkal.
A szemcseppről úgy olvastam, hogy az nagyon régen működött. Azóta már nincs benne az az összetevő, ami megfosat, vagy nem.olyan mennyiségben.
Youtube-on érdemes keresni "prank" szóra. És akkor a jóízlés határain belül esőket fel lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!