Mit tudok tenni az ilyen emberrel? Lehúzott és futhatok a pénzem után?
Microblading szemöldöktetoválást csináltattam egy kozmetikai tetoválónál, aki házhoz jár, de nem voltam megelégedve a higiéniával, a tű ugyan új volt, de a maszk (és sajnos lehet a kesztyű is) szerintem nem. Ráadásul elrakta a tűt, amivel készítette a korrekcióra, persze már akkor tudtam, nem fogom hagyni, hogy ugyanazzal a tűvel dolgozzon még egyszer.
A tetoválásom nem maradt a bőrben, két hét múlva már szinte nem látszott, azt mondta a tetováló, nem baj, akár kétszer is korrigál, ha kell.
A gyógyulási idő végén, írtam neki Messsngeren, ahol korábban is tartottuk a kapcsolatot, de nem válaszolt, majd felhívtam és így megbeszéltünk egy időpontot, amit később lemondott.
50000 Ft-ot fizettem neki, most van egy nagyon halvány tetoválásom, ami nem érte meg ezt a pénzt, úgy látom ki akar bújni a korrekció alól, viszont valahol úgy érzem, jobb is, ha nem nyúl a bőrömhöz, a higiénia miatt.
A referenciái között feltette a szemöldököm, az egész arcom, felismerhetően... a friss tetoválással, ahol még szépek voltak a szálak.
Számlát nem kaptam.
Tudom, hogy hibás vagyok, amiért belementem ebbe az egészbe.
Most mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!