Tapasztalat jofogas.hu-n vásárolt dologról?

Én is szoktam eladni, ha kérik tőlem én megadom.
Vatera, hardverapró sztem már elég is, ha ezzel tud szolgálni akkor már az nagy előrejutás.

Eddig olyan 10 alkalommal vásároltam onnan. Kb. 10 ezer forint feletti összeg volt mindegyik. Könyvek, játék, képregény.
Ebből olyan 8 alkalommal utaltam előre (az ország több pontjáról), 2 alkalommal pedig személyesen találkoztam az illetővel.
Egyikkel sem volt gond, lekopogom. De ennek ellenére nem ajánlom senkinek sem az előre utalást!
Szerintem érdemes telefonon beszélni a hirdetővel. Hogy halld a hangját. Aztán jó ha van fent más hirdetése, azokat is érdemes megnézni. Illetve figyelemmel kísérni, hogy levesz/feltesz-e hirdetéseket.
Pl. túlontúl jó ár/érték aránnyal feltett dolgokat biztosan nem vennék onnan. Műszaki cikkeket meg egyátalán nem. Mert ha valami túl szép, az már gyanús.
Ha túlságosan bizalmatlan vagy (a mai világban jó, ha az vagy) akkor próbáld rábeszélni az eladót az utánvétes dologra.

"Ebből olyan 8 alkalommal utaltam előre (az ország több pontjáról),"
Kicsit félreérthető ez a mondatom :D
Az ország több pontján lévő hirdetőktől vásároltam, és utaltam nekik előre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!