Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy random kérdés anyák napja...

Egy random kérdés anyák napja jóvoltából (? )

Figyelt kérdés

Éppen a hegyekben túráztok édesanyátokkal és életetek szerelmével. Egy sziklaszirtre érve szelfit csináltok, de leomlik és mindketten csúsznak lefelé. Mindkettőt egy-egy karoddal tartod, de mindkét kezedre szükség van, hogy az egyiket vissza tudd húzni, hogyan döntenétek?

Búnuszkérdés: hogyan döntenétek akkor, ha a szerelmetek zsebében ott lenne a főnyereményes Eurojackpot szelvény amit hajlandó megosztani veletek?

#anya #boldogság #napját!
2017. máj. 7. 23:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Te Jaguar. A lottószelvény ugye a beugratós része a kérdésnek, mert azt még a hulláról lazán le lehet rabolni. xD. Amúgy a franc tudja. Azt engedném el akit a jobbommal tartok, mert ösztönösen azzal keresnék kapaszkodót.

30/f

2017. máj. 7. 23:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Na látod, nekem eszembe sem jutott, hogy le is lehet menni a szelvényért.
2017. máj. 7. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem én ennék egy palacsintát, két kézzel. Szelfizzen, meg túrázzon a hegyekben az, akinek 6 anyja van, abból meg nem baj, ha pár lecsúszik. Mivel nincs életem szerelme, felőlem csúszhatnak együtt is, legalább nem unatkoznak.
2017. máj. 7. 23:38
 14/23 anonim ***** válasza:
@12. Légy résen komám! xD
2017. máj. 7. 23:40
 15/23 anonim ***** válasza:
A páromat mentém meg, mert az anyukám már meghalt. Ha együtt túrázunk, akkor szellem vagy zombi, de egyik esetben sem tud újra meghalni.
2017. máj. 7. 23:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Megmenteném anyámat, aztán kihúznám életem szerelmének zsebéből a szelvényt és lelökném a p1csába hogy ne kelljen osztoznonm a pénzen.
2017. máj. 7. 23:49
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnos, anyukám már nem él.

De, ha újra élhetne, akkor egyértelmű, hogy őt húznám vissza.....

(((( Anyuért cserébe még a lottószelvény sem kellene. ))))

((( Mivel nem vagyok sem túl erős, sem túl nagy, anyu pedig még nálam is kisebb volt, valszeg, amúgy is csak őt tudnám felhúzni...)))

27N

2017. máj. 7. 23:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Mert nem ismerkedsz alacsonyvékony férfiakkal ! Te is csak olyan vagy mint a többi !!! :,(

Úgy kell az izmos magas rosszkiúnak ;D

30/f

2017. máj. 7. 23:58
 19/23 anonim ***** válasza:

mi van, unatkozol kérdező!

nagyon könnyű életed lehet, ha ráérsz agyalni ilyeneken.

zuhanj te le!

2017. máj. 8. 00:04
 20/23 anonim ***** válasza:

18.

ja, tudom, ostoba, ronda, ÖNZŐ némber vagyok, aki nem foglalkozik a kis alacsony, gizda srácokkal ( sőt, bűnömet súlyosbítja, hogy jobb napjaimon is alig érem el a 160-at én is.. alacsony lányok IS a magasakért epednek... pff. ejnye!! )

Hát, ja, de az izmos, magas remélem, pl, ha odacibálom félkézzel a párkányig (ha már megfogtam, csak át tud kapaszkodni, elvégre neki 2 keze van, meg tudod, IZMOS :D ) akkor talán fel tudja tornászni magát :D

Jó esetben, megmentem anyut, a srác meg magát, és a lottót elköltöm sok- sok cipőre :D

2017. máj. 8. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!