Tetkó, alapozó vagy más megoldás?
Sajnos nem tettem szép dolgot, függőlegesen ejtettem kaparásokat a csuklom belsején elég mélyen. Nos ez már begyógyult rég, viszont nagyon látszik, és másik hegemből kiindulva nem fog eltűnni (az nem annyira feltűnő helyen van). Jön a jó idő póló, ruha. Mivel tudnám takarni?
22l
Én 14-17 éves koromban szereztem jó néhány heget. A combom külső- és belső oldalán, az oldalamom, vállamon, csuklómon is vannak karmolás és egyéb éles tárgy okozta hegeim. A legegyszerűbb módja, hogy elfogadod a múltad és nem takargatod magad. Azok a hegek hozzájárultak ahhoz, hogy a mai önmagad lehess, hozzád tartoznak. Ha pedig nem túl közeli ismerősök rákérdeznek, mondd azt, hogy harcoltál egy tigrissel/medvével. Én ezt szoktam, ezután mindig leszállnak a témáról és megy tovább a beszélgetés másról.
19/l
Dajnos nem hagyhatom :( ami feljebb van de nem feltünő, arra kitudtam találni dolgokat. 'Mondjuk a rokonok és a közeli ismerősök nehezebben hitték el, mivel ez már egyszer 15 éves koromban kiderült, és nagy balhé volt. Na ez, ami pont az ereimnél van..nem tudok semmit kitalálni, úgy hogy még igaznak is tűnjön :/
Az alapozótól félek, hogy ha víz éri vagy barmi, akkor lejön. Ezért szeretnék oda tetkót :)
Nekem meg rossz a gyomrom, ha kérdik, miért nem eszek húst, elmondom, hogy fiatal felnőttként anorexiás-bulimiás voltam és nem bírom megemészteni.
Ez a múltam, ez van, de kijöttem belőle, és vállalom a következményeit.
Mi lenne, ha te is felvállalnád, hogy volt szar időszakod, amit szarul kezeltél, de túlléptél rajta. Pont, a továbbiakban senkinek nincsen köze hozzá.
"Az alapozótól félek, hogy ha víz éri vagy barmi, akkor lejön."
Amikor csináltad attól nem féltél, csak ettől???????! Marha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!