Angol nyelvtudással hol kereshetnék havi min.1800euro-t? (diákmunka nyárra) 18L
Figyelt kérdés
Nézegettem pár "állást" de németországit találtam ami havi 2300eurot fizet, én meg németül nem beszélek
pl melyik országokban? és hol keressek állásokat?
Még nem dolgoztam
2017. máj. 3. 19:03
1/13 anonim válasza:
Ha a 18-at betöltötted, akkor erotikus munkával akár Magyarországon is megkereshetsz annyit, mással nem fogsz külföldön sem.
2/13 anonim válasza:
azt ugye tudod hogy hiába keresnél annyit az el is menne a megélhetésedre és lakhatásodra?
3/13 A kérdező kommentje:
100% hogy nem megyek bele semmilyen 18+-os munkába!
Engem valami tisztességes munka érdekel
2017. máj. 3. 19:10
4/13 anonim válasza:
#3 tisztességesen ennyit nem fognak neked csak az angol nyelvtudásodra fizetni..
5/13 A kérdező kommentje:
ha Németországban egy pincérnőnek adnak 2000 eurót akkor miről beszélünk?
2017. máj. 3. 19:57
6/13 A kérdező kommentje:
de az sem mindegy hol
2017. máj. 3. 19:58
7/13 anonim válasza:
#5 akkor mire vársz? Irány Németország.
8/13 anonim válasza:
Jaaa, hát ha neked ilyen biztos információid vannak egy pincérnői állásról, akkor miért is tőlünk kérdezed?
9/13 anonim válasza:
igen..de tudod mennyi a megélhetés németországban? Nem? Akkor meg miről beszélünk?
10/13 anonim válasza:
Amelyik pincérnő 2300 eurót keres, az nem csak felszolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!