Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért követnek ki instagrammon?

Miért követnek ki instagrammon?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el használni az instagramot.Egységes, szép felületet szeretnék létrehozni a saját fotóimból, amik nagyrészt utazós képek, tájak, a természet stb., mert nekem ez a mindenem.:)

Voltak fent fényképeim minden felé témában de töröltem őket ezen a héten, mert ahogy mondtam, egységes felületet szeretnék, vagy legalábbis szebbet. Észrevettem, hogy követnek páran, majd 1-2 nap múlva már nem. Aztan újra jön 3-4 ember aki önszántából követni kezd, majd latom, hogy utana valaki szintén lemorzsolodik. De miért?Én napi 5 fotót nem fogok posztolni, nem ebből áll az életem, ez csak egy hobbi. De ideje nincs igy megismerni a többi képem, mert 1 nap utan2 lelép. Vagy azért mert nem követem vissza?

2017. máj. 3. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos nem érdekli őket a profilod. Feliratkoznak majd le. Nekem is van fiókom, de nem érdekel, ki követ vagy sem, privátra is állítottam.

Sokan viszont tényleg csak azért követnek be, hogy te is megnézd őket, kövesd, majd lelépnek. Van, aki ismerkedni akar. Eleinte én is mindenkit visszakövettem, de nincs értelme udvariasságból, csak azt, aki tényleg érdekel hosszútávon. Ne a lájkok miatt csináld.

2017. máj. 3. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, Instán valahogy képlékeny a követés.

Sokan csak azért követnek, hogy felhívják magukra a figyelmet

2017. máj. 10. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!