Elpazarlom a legszebb éveimet?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, hétvégén és munka után mindig itthon vagyok. De kezdem unni. Szeretnék én is eljárni néha kávézni vagy kirándulni, moziba ilyesmi helyekre.
De a barátnőim elfoglaltak és így nagyon rossz. Félek, hogy mindenből kimaradok és öreg koromban nem lesz mire visszaemlékezni csak arra, hogy ültem otthon.
25/L
2017. máj. 1. 20:08
1/11 anonim válasza:
esetleg nézz új barátokat a régiek mellett :)
2/11 anonim válasza:
A jó kezdet, ha elmész egymagad.
3/11 anonim válasza:
Kávézni meg kirándulni egyedül is jó. Viszel egy jó könyvet vagy a laptoppodat és beülsz egy kávézó. Csinálhatsz kirándulást is egyedül. Én mindkettőt jobban szeretem egyedül csinálni, jó érzés a gondolataimba merülni egy megnyugtató környezetbe.
4/11 Fatal_3rror_ válasza:
Menj el magad, vagy keress olyan társaságot akikkel mehetsz.
Én tök egyedül vagyok, de így is eljárok ha van kedvem. Moziba is beülök egyedül, akár egy sört is meginni a Duna parton, de voltam egyedül a Hungaroringen is többször, mert ismerősöket nem érdekli az ilyesmi. Voltam repülőmúzeumban, legutóbb meg Vasút történeti parkban. Egyiket sem bántam meg.
5/11 anonim válasza:
Abból a szempontból, hogy hagyod kárba veszni az első számú és a húspiacon legértékesebbnek tartott "árú cikket" amivel egy nő rendelkezhet, azaz a szépséged amivel csak kb. 30-35 éves korodig fogsz rendelkezni, igen, szerintem elpazarlod.Ezt az időt akár használhatnád arra is, hogy fogj egy jó férjet és családot alapíts, már ha vannak ilyen céljaid, mert feltételezem, hogy vannak.
6/11 anonim válasza:
regisztrálj egy társkeresőre, azt keresgélj a felkínálkozó pasik közül ki elvisz moziba meg kávézni. Még le se kell feküdni velük, mert akár minden nap mással is mehetsz kávézni.
7/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hová valósi vagy?? :)
9/11 anonim válasza:
Én elmennék veled túrázni. Hm? 29F
10/11 anonim válasza:
Kárba vesz, ha nem használod ki a sok lehetőséget, mit az élet egy fiatalnak adhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!