Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan ember,...

Szerintetek van olyan ember, akit egész életében elkerül a szerelem? Már középkorú vagyok, de soha nem voltam szerelmes, és belém se voltak.

Figyelt kérdés

2017. ápr. 28. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző: 40 felett valóban nehezebb már, az biztos.

De én inkább a korosztályom táján keresgélnék, szóval azért "apukám" nem kéne!:-)

Mondjuk, azért néha bennem is motoszkál az, hogy ha eddig nem volt társ, ezután se lesz...

Ti keresnétek egyébként netes társkeresőn partnert? Nekem spéci azt javasolták többen. Hát, én kissé tartanék tőle...

Ja, meg vakrandit is ajánlott egy kollégám. Na, mondom, az kilőve, de végképp!:-)

2017. ápr. 30. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
:(
2017. jún. 17. 21:36
 13/13 anonim válasza:
48%
Én 48 éves férfi vagyok,és még nem voltam nővel.Kedvelem a szép nőket,de ők nem kedvelnek engem.Én eddig csak kapcsolatban lévő nőkkel találkoztam,szerintem túl sok a férfi ebben az országban,ha kevesebb lenne a nők jobban megbecsülnék őket.Én már belenyugodtam hogy kimaradt az életemből a szerelem,ez van,valakinek több is akad,valakinek egy se.
2017. jún. 25. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!