Miért utálnak engem az ismerőseim?
Facebookn több mint 400 ismerősöm van (mindenkit tényleg ismerek a valóságban is), de a profik képemen max 17 like volt eddig a legtöbb. Az osztálytársaimnak akiknek ugyanennyi ismerőse van, mindig legalább 100 like van a képein, van akinek még annál is több. Meg nekik vannak szívecskés hangulatjelek, meg odairogatják, hogy ,,szép vagy" mag hasonlóakat. Nekem soha nem nyomott még senki szíves hangulatjelet és sosemm kommenteltek a képemhez semmit. A legtöbb képemen 8-15 like van, csak egy van, amin 17 :(
16/L
Nehogy már az mutassa az értékedet, mennyi like van a képeden. Kit érdekel? Ott van az a 17 ember, akik törődnek veled. Már ha ez lemérhető abból, hogy like-ják a képeid...
Kit érdekelnek mások?! Hidd el,azzal a 10 emberrel kva jó bulikat csaphatnál, ha nem azon sopánkodnál, hogy hány like van a képeden...:*
Egyrészt, az alacsony lájkszám nem jelenti feltétlenül azt, hogy utálnak.
Másrészt, ha így van, akkor te tehetsz róla, hogy nem ápolod a baráti kapcsolataidat.
Ha ettől jobb kedved lesz, én làjkolom a fotóid :-)
Hogy hívnak?
a lájk arra jön hogy te is állandóan a nyáladat csorgatod az ő képeikre, ha te nem töltöd a fél életedet az ő képeiken való ömlengéssel, likeolással akkor kevésbé leszel elől a hírfolyamukban illetve gondolom te se szívesen foglalkozol olyan emberekkel akik magasról tesznek rád. (ha nem likeolsz nem biztos, hogy tényleg nem nézed őket, de ők nem tudják/látják hogy mennyire követed az ő kis szánalmas életüket)
Röviden: sok likeot akarsz? Akkor te is sokat likeolj, kommentelj és akkor azt vissza is fogod kapni.
Jó jó, ha senki más nem, akkor majd én kimondom. Valószínűleg azért nem likeolnak mert csúnya vagy.
Gyerünk pontozzatok le mert kimondtam az fájdalmas száraz igazságot! Most ezt nincs értelme szépíteni. Azért nem likeolják a képeidet mert nem tetszik nekik. Bocs ha nyers a megfogalmazásom de ezt nincs értelme szebben mondani... úgyis ugyanaz a lényeg.
Nem biztos, hogy erről van szó. Én nem vagyok ronda, és nekem se sok kedvelés van a képeimen. De én ennek tudom az okát: nem ápolom a kapcsolataimat, vagy csak nagyon keveset. Nyilván aki már csupán egy ismerős a Fb profilomon, az nem fogja kedvelni a cuccaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!