Csak szerintem idegesítő ez a YouTuber majmolás?
honnan tudod, hogy nem kapnak elég figyelmet?
minek az egyáltalán?
Én az Instagram "celebekről" vagyok hasonló véleménnyel. Többnyire gazdag családba születtek, és szépek. (Ami nem nagy kunszt, hiszen ritka az a szépséghiba, amin nem lehet plasztikai műtéttel javítani + fiatalon kb. mindenki szép, akinek nincs durva szépséghibája).
Ennyiről számolnak be az adatlapjukon -nem többről-. Mutogatják a sok túlárazott @#&%t, amit összevásároltak. Mégis sokan követik, szeretik, és utánozni próbálják őket. Ráadásul őket is főleg reklámozásra használják...
Rosszabb is az Instagram, mint a Youtube.
Utóbbin legalább közvetlenül arra tudsz rákeresni, ami érdekel, és nagyon változatos a tartalom.
Akár az éti csiga párzása érdekel, akár egy régi videojáték végigjátszása, akár a kedvenc japán pop együttesed legújabb száma, gond nélkül, pillanatok alatt megtalálhatod azt.
Az "Instán" meg szinte csak azok vannak, akikről előbb is meséltem, meg a rajongóik. Unalmas, és elkeserítő egyszerre.
Mindenesetre örülök, hogy te is így látod a közösségi médiát. Nem sokkal jobb dolog ez, mint a tévé. Egyetlen előnye vele szemben, hogy (többé-kevésbé, ez oldaltól függ) szűrheted a téged érdeklő tartalmakat.
A Youtubeon és az instagrammon celebek vannak. A celebek legfőbb ismertetőjele és fő tehetsége hogy mindig szem előtt vannak. A céljuk a minél szélesebb körű ismertség megszerzése különösebb tehetség vagy képesség nélkül.
A valóban tehetséges emberek a szöges ellentétei a Youtubereknek és az Instagrammereknek(tm) :) is.
Az igazán tehetséges embereket boldoggá teszi az amit csinálhatnak még akkor is ha sokszor csak szakmai vagy műértő körökben ismerik őket és nem törekednek a felesleges rivaldafényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!