Ciki ha van youtube csatornam?
Félmillió helyett ötszázat, vagy ötezret akartál írni? Nem nagy cucc a félmillió sem, sok magyar semmit nem csinálós, értelmetlen csatorna már majdnem elérte.
Magában nem ciki a youtube csatorna.
Ciki pénzt tarhálni arra, hogy felvetted magadat videóra, vagy felvetted, hogy számítógépes játékkal játszol, mert ilyenkor más munkájával keresel pénzt. Ciki rendes munka helyett, csak ebből élni, mert később visszaüt.
Latom nagyon jokedvebe volt a hozzaszolok nagyresze:)))
1. Angol billentyuzetem van igy logikusan nincs rajta ekezet
2. Igen, 500000et akartam irni nem veletlen azt irtam
3. Tenyleg nem nagy szam tehat nincs mirol dicsekedni csak a magyarok vannak erte ugy oda makukert mar 100000 feliratkozonal:)
4. Nem gameplayek vannak a csatornamon ez mar megint csak egy ilyen magyar dolog:) a videokban szinte minden ket kezem buszke munkaja
A magyar nyelvű csatornákat jól ismerik a magyarok és senki nem hallott rólad. Először azt állítod, hogy magyar nyelvű a csatorna, mivel a magyar ismerőseid emiat találtak rá. Mi az, hogy tönkretették, hogy ott beszélték ki a videó alatt a mindennapi dolgaikat? Ez akkora hülyeség, hogy a fal adja a másikat. Utána már arra utalsz, hogy nemzetközi és ezért nem ismerjük.
A gameplayek nem tipikusan magyar dolgok hanem világszinten ebből van a legtöbb csatorna. Utána a semmiről pofázós vlogokból.
Ha valamilyen réteg témában vannak a videóid, akkor már nemzetközileg is nagy szám az 500 000 és nem pár év alatt fogja valaki elérni a félmilliót, 18 éves korára, hanem sok külföldi 500 ezres csatorna már min. 5 éve nyomja.
Az is tipikusan magyar dolog, hogy összehazudoznak mindenfélét. Valakinél ez betegség.
Akkor mutasd a csatornádat. De ne másét. Link?
Miutan nem tudod ki vagyok igy azt se tudod hogy hallottal e rolam. Az elozo csatornam magyar volt de aztan azt letoroltem es csinaltam egy angolt szerintem ez egyeltalan nem erthetetlen:) Olyan dolgokat kommentaltak ala ami miatt sokan abbahagytak a videok nezeset vagy ok is inkabb a negativumokra koncentraltak.
Es igen, a mostani csatornam nemzetkozi ezert nem ismerik a kornyezetembol szerintem ez is ertheto miutan mar egy masik csatornarol Beszelunk;)
En meg nem hallottam arrol hogy valaki csak egy bizonyos idu utan erhet el 500000 feliratkozot:) mellesleg ez a videok minosegetol tartalmatol es videostol is fugg. Lehet neked nagy szam az 500000 feliratkozo mert magyarorszagon az is eleg nagy szamnak szamit de az en kategoriamban ez nem tul kiemelkedo:) Ha szerinted hazudozok ne pazarold ram az idodet amugy sem ertem hogy kapcsolodott a hozzaszolasod a kerdesemhez:))) es ha szerinted hazugok a magyarok az eleg szomoru mert te is egy vagy kozuluk:))) ha be akartam volna linkelni a csatornamat mar megtettem volna. Te amugy is negativan allsz hozzam szoval ketlem hogy barmi pozitivat hozzatennel a csatornamhoz. Masreszt pedig pont ez volt a lenyeg hogy nem akarom hogy a magyar (es negativ) emberek ratalaljanak a csatornamra:) nem azt kertem hogy hidd el amit irok hanem kerdeztem hogy ez ciki-e es mit javasolnak:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!