Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek rám rossz szemmel...

Miért néznek rám rossz szemmel a suliba?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, évvesztes, azaz hetedikes. Van egy fiú a nyolcadikból aki tetszik, és vele szoktam lenni a szünetekben, meg a barátaival. Egyszer megkérdezte tőlem valaki, hogy volt e már barátom. (Én félénk vagyok ilyen téren, ha mással kell erről beszélnem) Mondtam hogy még nem. És pofákat vágtak, grimaszoltak, mintha nem tetszene nekik valami. Aztán amikor azzal a fiúval voltam, az egyik haverja odajött hozzám, (barátságosan, nem flegmázni akart velem :)) és ő is megkérdezte, hogy volt e már barátom. Mivel ott volt a kiszemeltem is ezért még inkább félénkebb voltam. Mondtam hogy még nem. Aki kérdezte nem igazán nézett jó szemmel rám, viszont aki tetszik semmit nem csinált. Nem vágott fejeket meg ilyen. Aztán mikor megkérdezte hogy miért, a srác aki tetszik gyorsan témát váltott. Nem is ez a lényeg. Inkább az, miért néznek rossz szemmel rám, mint aki bűnös, vagy nem tudom... Miért fura, hogy egy 14 éves lánynak még nem volt barátja? (Egyébként bizonyos okok miatt nem lehet, de ebbe nem akarok belebonyolódni :S)

Bocsi ha értelmetlen, csak siettem :)

Köszi a válaszokat! ❤

2017. ápr. 14. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Más értékrenddel és felfogással bír a mai generáció.(utálok általánosítani, nézd el nekem. Most csak nagyvonalakban nézzük, rendben?!) Túl gyorsan akarnak felnőni, kipróbálni, tapasztalni dolgokat..ez kíváncsiság, amivel szerintem semmi gond. A baj az, hogy túlságosan előrehaladnak, ezzel teljesen kizárva az aktuális korukkal járó szépségeket. (Mert minden kornak meg van a maga szépsége, a maga előnye.)

Előttük van egy sablon, valamiért irtózatosan menő lett és felkapott, hogy már 12-13-14 évesen barátod van, magam sem értem miért.

Írtad, hogy nem túl bíztatóak, sőt ez alapján egész elborzasztja őket, hogy nem volt még barátod. Ennek ellenére remélem ezektől a reakcióktól nem érzed kevesebbnek magad. Szerintem természetes, teljesen normális, ha ilyen korban nincs és nem is volt még barátod! Itt vagyok én, a cirka 16 évemmel és egy barátom nem volt még. Kapok én is eltorzult arcokat, de ugyan már...Hol érdekel ez engem?:D Úgy érzem ráérek még ezzel.

Te, így 14 éves fejjel meg pláne ráérsz még barátot szerezni, előtted az élet.

(Nem olvastam át, lehet kicsit kusza lett, de remélem azért érthető)

2017. ápr. 14. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igen, nagy igazság amit írsz. Igazából nem az hogy felkapott dolog, inkább az esik rosszul hogy "barátnőzni" akarok(értek ez alatt TV-zés vagy nassolás bármi) ha rá ér akkor vagy a pasijáról van szó, vagy ha nem ér rá azért mert a pasijával van. Nem is azért akarok mert hogy "húdemenőzhesseknekeressensenkimertvanpasimnemérekrá" hanem mert tetszik és szeretek vele lenni és jól érzem magam mellette, ki szeretném próbálni milyen ez.

Köszönöm még egyszer! :)

2017. ápr. 14. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Megértem, ha a barátnőd ilyen. Nyilván benne van a rózsaszín ködben, mindenkinek jól esik valakinek kibeszélni az ilyeneket.

A fiúhoz meg szurkolok neked, hogy összejöjjön!!:)

2017. ápr. 14. 22:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤❤
2017. ápr. 14. 22:57
 5/6 anonim válasza:
Sajnos ilyen világban élünk, ahol minden előretolódott. De te ne akarj megfelelni ennek a hamis képnek. Tedd azt amit igazán szeretnél. Engem is sokat cukkoltak a barátnőim, hogy nincs barátom és bizony 19 éves koromig nem is volt! Akkor találtam valakit ,aki illett hozzám és akit igazából tudtam szeretni, nem csak kikényszerített érzelemből. Most lesz 2 éve hogy eggyütt vagyunk. Szóval ahogy mondtam ha eljön az igazi tudni fogod, és addig felesleges erőltetett kapcsolatba lenni.
2017. ápr. 15. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 💜💜
2017. ápr. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!