Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek bekerülni az...

Szerintetek bekerülni az F1-be kegyetlen sok pénz?

Figyelt kérdés
Mondjuk pilóta vagy teszt-pilóta. Gondolom ha nem gazdag családból származik valaki annyi az esélye mint féllábúként a futóversenyen, szóval semmi nem? Nem mintha szeretnék csak érdekel. Pont nemrég olvastam az egyik pilóta faterja kőgazdag vállalkozó, autószalonjai vannak, ruhabolt, mindennek foglalkozik. Szóval kell hozzá tehetség, és nem utolsó sorban egy milliárdos fater, nem? Vélemények?
2017. ápr. 13. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kapcsolatok nélkül szinte lehetetlen.
2017. ápr. 13. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó én azt akartam kérdezni, már nem vagyok olyan fiatal mint amikor ezek kezdték, de úgy simán bekerülni ha valaki szeretne azt gondolom nem is lehet, nem?

Szóval kell a kapcsolat és a gazdag család, nemde?

2017. ápr. 13. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Lance Stroll faterja tudna mesélni mennyibe is fájt a kölyke,bár a Williams sztm már 6X megbánta,hogy több az anyagi kár ,amennyi autót leselejtez a csapatnak..de hát pénz beszél ,kutya ugat.
2017. ápr. 13. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Az F1-es pilóták kicsiként kezdik gokarttal. Napi 4-6 órát mennek vele. Számold ki hogy csak az mennyi pénz. Már az rengeteg, főleg 10 éven keresztül.

Onnantól pedig versenyezni, saját kocsi szintén eszi. És akkor ha talál valami céget aki szponzorálja akkor beindulhat a menet.

2017. ápr. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!