Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A környezetemben a velem...

A környezetemben a velem egykorúak vagy tőlem fiatalabbak közül egyre többen babát várnak. Én meg szinte sehol sem tartok az életben még. Szomorú vagyok emiatt. Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Az egyetemről az egyik ismerősöm tegnap szült éppen. Most 20éves. Ma látom hogy az egyik általános iskolás osztálytársam is terhes. Én meg még most vagyok végzős az egyetemen, a nyelvvizsgák miatt izgulok hogy meglegyenek időre. Jelenleg párkapcsolatom sincs most.

Nagyon el vagyok keseredve hogy az ismerőseim meg már babáznak. Igaz még szülőkkel laknak, és nincsenek eljegyezve sem, de nekik már családjuk lesz,mikorra én az első munkahelyemen kezdek majd boldogulni..

2017. ápr. 12. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha meg akarod tapasztalni a babázást, szerezz babot és vizet.

Ne gondold, h pszichoszexuálisan, lelki érettségben stb a korosztályod tagjai felkészültek a gyermek nevelésére. Nem vagy semmiről se lekésve, nyugi.

Üdv R

2017. ápr. 16. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!