1/14 anonim válasza:
Remélem nincs itt egy Zénó sem! ... mert szerintem kegyetlen ronda.
Olyan rajzfilmfigurás. :D
2/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Két dolog jut róla eszembe:
1. Egy dedós szirénahang (nénó),
2. Az a szó, hogy zéró, azaz 0.
Ne haragudj, ha így hívnak, de szerintem egy idétlen név.
5/14 anonim válasza:
A Família Kft.-ből Kárász Zénó jut mindig eszembe róla. :]
6/14 anonim válasza:
Mádai Vivien fiá is így hívják. Ma divatos név,csúnyának nem mondanám.
7/14 anonim válasza:
Olyan, mint egy rajzfilmfigura neve
8/14 anonim válasza:
Leginkább egy állatnak tudom elképzelni. Póninak vagy kutyának, de embernek, hát...ha így hívnak,akkor ne haragudj, de meg foglak bántani, mert nekem először mint zéró jut eszembe...Nekem nem tetszik, nem adnám
9/14 anonim válasza:
Nekem a reklám amiben a csaj azt hazudta a szüleinek skypeon hogy Zénó a hörcsöge, aki valójában a szeretője volt (" nagyon finom volt a kókusz golyó" ha még emlékszik valaki).
Egyébként maga a név nekem is rajzfilmfigurás. Nem érzem embernévnek, inkább állatnak való (<= és itt jön a képbe a reklámos hörcsög újra)
10/14 anonim válasza:
Amikor először hallottam nagyon furcsának tartottam, ma már tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!