Talán szegedi lány a 21-es városi buszon?
Sziasztok!
Már több mint egy éve, hogy átéltem egy igen érdekes dolgot Szegeden. 2016.03.05.-én egy lány megmentette az életem a szegedi 21-es (ha jól emlékszem) buszon a Csillag téren felszállva úton a Mars tér felé este 20:30 - 23:00 között valamikor. A jegyemet elfelejtettem lekezelni, és az a bizonyos lány megmentett az ellenőrtől azzal, hogy a kísérője vagyok. Ha valaki tudna egy nevet, esetleg ha személyesen Ő olvasná... nem felejtettem el. A nevét nem tudom. Testes, de nem kövér lány. Piercinges, és épp feketében volt. Ha valaki be tudná nekem mutatni, megköszönném. Paródiázók kérem kíméljenek.
Én a közértben láttam egy lányt, észrevett, de valahogy elkerültük egymást, aztán szem elől veszítettem egy öt percig. Utánamentem, minden keresztutcába benéztem és a busz pályaudvaron is, de már nem láttam (természetesen az utcán, már nem olyan jó ötlet ismerkedni, követni valakit, ijesztő lehet).
Tanulság, mindig azonnal lépni kell és megszólítani a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!