1/7 anonim válasza:
Nem. 30 évesen sem, legfeljebb kevesebb lesz.
3/7 anonim válasza:
Pattanások egész életed végéig lesznek. Elsősorban serdülőkorban jelennek meg ezek, amik igaz kellemetlenek tudnak lenni, ugyanakkor NEM SZABAD LEKAPARNI! Ha lekaparod, csak rosszabb lesz, elfertőződhet, gennyes lehet, csúnya, és nagyobb. Meg kell várnod, amíg ,,beérik,,. Mikor beért, akkor csak le kell venned, kész is. Általában a test így is jelzi, hogy az adott résznél valami nem stimmel. Pl izzadtság esetén, allergia esetén, vagy csak egyszerűen megjelenik. Amit tudok tanácsolni: Aloelverás növény leveléből szorítsd ki a ,,krém,, szerű anyagot, és azzal kend be az adott részben. Az segít, hogy gyorsabban elmúljék a pattanás. Nekem ez bevált.
4/7 Sunshinedoll válasza:
Egyáltalán nem biztos, sok felnőttnek is vannak pattanásai.
5/7 anonim válasza:
Nem, a pattanás örök dolog. Nekem kifejezetten szép a bőröm mégis jelenleg csücsül egy szép kis piros pötty a homlokom közepén. Kamaszkorban a legrosszabb a helyzet, általában idővel javul, a fiatal felnőtt korra lecsökken (a 18nem egy varázsszám). A zsíros bőr kordábantartására van rengeteg szer, drogériákban is választhatsz, súlyosabb esetben pedig segítségedre van a bőrgyógyász.
6/7 anonim válasza:
Ápold a bőrödet, most meg minden nap az arcod szappannal reggel és este, kenj rá fertőtlenítő szereket, és akkor elmúlnak már 18 éves korod előtt is.
7/7 Clay Morrow válasza:
Csökken a száma, de lesz. Nekem most is van 3 a homlokomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!