Miért fáj az embereknek a városligeti beruházás?
Figyelt kérdés
Nem ez az első, hogy átépítik. Szerintem rá is fér. A Youtube-on olyan videók vannak a "ligetvédőkről" amik csak azt mutatják, hogy egy-két hippi kinézetű, valamilyen másik nyelven éneklő időmilliomosok felmásznak a munkagépekre és a dolgozó embereket (amiből élnek) provokálják. Jogaikat üvöltözve úgy, hogy más tulajdonát befoglalják. Ezeket ki pénzeli? Milyen életformát kell ehhez élni? Teljes munkaidőben dolgozok és biztos nem mennék ki a ligetbe, hogy csináljam a semmi miatt a fesztivált. Ha nem most, akkor később építik át, ez párttól független. Azzal senki sincs tisztába, hogy régen pl. láp volt a liget helyén csak azt feltöltötték?2017. ápr. 1. 21:01
11/14 Fatal_3rror_ válasza:
" az emberek önzőek. Nem tudnak egészben gondolkozni csak magukban."
Szemmel láthatóan te is ugyanezt csinálod a mindenki hülye csak te vagy itt helikopter hozzáállásoddal... :D
12/14 anonim válasza:
Emberek azért önzőek, mert nem szeretnék, hogy kivágják a fákat? Ezt gondold át mégegyszer.
Köszönöm minden kedves válaszolónak, aki lepontozott, csak mert leírtam a véleményem.
13/14 A kérdező kommentje:
Megint egy értő olvasás zseni. Szinvonal......
2017. ápr. 2. 18:24
14/14 Ylyria válasza:
Szerintem semmi probláma nincs azzal, ha valaki meg szeretne védeni egy zöld területet. És ezt ki is mutatják. Ezt hívják szabad véleménynyilvánításnak.Te is megteheted és ez egy demokráciában így megy.Miért zavarnak téged? És ha azt kérdezed, hogy van erre idejük? A többség fiatal vagy nyugdíjas, utobbiaknál nem kérdés. Elöbbiek egyetemre járnak, részmunkaidőben dolgoznak.Nincs mindig mindenki ott, ha az egyiküknek dolga van akkor akkor csak nincs az összes másiknak is. Szerintem igazuk van. Hadd döntsenek a saját környezetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!