Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha így bánik...

Mit tegyek, ha így bánik velem a férjem?

Figyelt kérdés
A férjem sajnos semmibe vesz engem. Állandóan ugráltat, hogy takarítsak főzzek stb. Rendszeresen befingik előttem, én meg köpni-nyelni nem tudok, legszívesebben a sírást kezdeném el. Sokszor kiabál velem, meg beszólogat, hogy ronda vagyok, meg stb. Nekem ilyenkor a szavam is elakad, és sokszor elvonulok sírni. Rengetegszer meg is csalt már. Sajnos ő keresi a több pénzt, tehát az ő szava értékesebb, mint az enyém. Szerintetek mit tehetnék?

2017. márc. 25. 20:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%
Rajtad nem lehet segíteni, mégis mit vársz itt a válaszolóktól? Hogy valaki üljön a varázsgömbje fölé így varázsolja át a tajparaszt férjedet fehér lovon ülő királyfivá?
2017. márc. 27. 08:56
 22/26 anonim ***** válasza:
71%
minek emeled ki a kerdest?? mar egy csomo ember leirta hogy a te hibad magadnak koszonheted ezt, full bolond egy nő vagy te, nem is vagy igazi nő.
2017. márc. 31. 08:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem akarod beadni a válópert, legalább meg kell próbálnod vele megbeszélni az érzéseidet és hogy mit gondolsz. Eszedbe ne jusson neki olyanokat mondani, hogy a te szavad kevesebbet ér és arra neveltek, hogy tűrj... lehet emiatt kapott vérszemet és lett ilyen. Az ellenkezőjét kell vele éreztetned és tudatosítanod magadban is hogy ez a normális, nem az, ha meghunyászkodsz. Szerinted ha elbújsz sírni érdekel bárkit is? Állj ki magadért, mond meg neki, hogy változtasson, ha nem fog, vagy még egyszer megcsal le is út fel is út...hidd el nem vesztesz sokat...
2017. márc. 31. 10:12
 24/26 anonim ***** válasza:
63%

"Sajnálom ha valakinek nem tetszik a gondolkodásmódom, de engem mindig is úgy neveltek a szüleim, hogy a férfi szava értékesebb, mint a nőké, és időnként tűrni kell."

Nem te vagy az egyetlen, akit szarul neveltek a szülei, de felnőttként igazán függetleníthetnéd magad az idióta családod idióta gondolkodásmódjától. Ha ezt nem teszed meg és inkább tűrsz, akkor meg is érdemled.

2017. márc. 31. 11:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, hogy rajtad nem lehet segíteni?

Mindent jól leírtak, kaptál millió tanácsot de a semmibe veszed..Ez van, innentől gyenge vagy, a te hibád, tegyél valamit, vagy viseld.;)

L

2017. ápr. 1. 11:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Hoppá. Lehet ideért a férje is, mert az összes normális választ lepontozták. :D Szegény nő már a sarokban van pár sebbel, de ugye a férfi szava értékesebb az ökle pedig erősebb. :D
2017. ápr. 1. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!