Ha a magyar embereket kellene 1 szóval jellemezned, akkor melyik szót használnád?
Utolsónak, külföldön élek, minden jobb, nem cseléd vagyok, nem is voltam, és úgy élek, hogy arról te csak álmodozol. És ha cseléd lennék is úgy élnék, Afrikában és Miamiban nyaraltunk nyáron egy barát párral, akik közül a fiú futár a lány takarít, tehát a cselédek is megtehetik és külön lakásban élünk, ketten-ketten, nem osztozunk másokkal. Bőven tudunk félretenni és jóminőségű dolgokat venni magunknak.
Megint egy faxkalap jött a személyedben, aki életében nem volt külföldön, max pár haverja panaszkodott Londonról, ami sok gyökérnek egyenlő Angliával. Anglia nemcsak Londonból áll.
Ostoba.
"Naiv.
(mert azt hiszik kulfoldon minden jobb es kimennek cselednek...)"
Jól hiszik. Apum pl. Egy neves cégnél vezető. Közel sem cseléd.
magyarulbeszélő :D
(érdekes, hogy régebben, amikor még gyerek voltam tök pozitív volt az önképünk, hogy szuper tehetséges, különleges nép. még ha sokat szenved is. most meg elég sötét)
Hősies nép a magyar.
Büszke vagyok rá, hogy magyarnak születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!