Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen különlegesebb fiu...

Milyen különlegesebb fiu nevek vannak?

Figyelt kérdés
Mar kétszer végig néztem minden listát de mindenhol csak a Bence Máté és társai vannak de ezek nekem nem tetszenek tudnátok irni különlegesebb neveket (ami rövid vagy hogyha hosszú akkor könnyen lehessen becezni) :)
2017. márc. 23. 06:17
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. márc. 23. 06:26
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Manapság különleges : László,András, István, József, György, Ferenc, Gyula, Sándor, Árpád, Csaba, Miklós, Mihály, János, Imre.

A Bencénél és Máténál bármelyik jobb.

2017. márc. 23. 06:57
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Igen , lassan már elő kerülnek az igazi magyar nevek. Azok lesznek , vagy már most is különlegesek.
2017. márc. 23. 07:09
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Na, még egy hozéarmandó jelölt.
2017. márc. 23. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Normális emberek normális válaszara vagyok kiváncsi mint pl az elso nem pedig ilyen hozearmandosakra. Attol hogy nekem nem jönnek be a "régiesebb" nevek attol meg igen is normális nevet szeretnék a gyermekenek. Gondoltam irok ide hátha valaki tud olyat irni amit en még nem hallottam és ezzel rengeteget segítene nekem. De ugy látom hogy itt minden kérdésre jut egy nyomorék aki csak kötöszködni jár ide (elég szar életed lehet) KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK VESZIK A FÁRADSÁGOT ÍRNAK EGY PÁR NEVET ÉS EZZEL RENGETEGET SEGÍTENEK ARANYOSAK VAGYTOK :)
2017. márc. 23. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagyon kreatív ember. De a legjobb barátomat Adolfnak hívják. Lehet becézni is: dolfi, adi, adika, dolfika.
2017. márc. 23. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Veszem a fáradTságot, de ne vedd kötöZködésnek.

Tök igaza van, aki a normális neveket írta le. Miért kell szegény gyerekkel kicseszni, hogy Benett és hasonló röhejes neveket akarsz neki adni.

2017. márc. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!