Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért történt ez? Mit csináljak?

Mért történt ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
hétvégén voltunk szórakozni a barátaimmal.elszaladt velem a ló és nagyon be rúgtam. és egy nagyon jó lány barátomat el kezdtem kritizálni mert 3 számomra nem szimpatikus csávóval volt.. a hugának osztottam az észt hogy mért kell ezekkel lógni mert nem jó emberek (szerintem) a lánynál is idősebbek egy jó 10 évvel. egyik haverom azt mondta nagyon ki voltam jó hogy nem vertek meg .. (de elvileg nem hallották mit mondtam róluk mármint a 3 srác kicsit félek is hogy legközelebbi találkozásnál mi lesz ) de nem is ez a lényeges hanem az hogy nagyon bánt a dolog mert nem szépen beszéltem a barátomról a háta mögött és még az is lehet hogy hallotta .. pedig meg fogadtam hogy ilyet nem csinálok többet de valamiért részegen megint ilyen suttyó voltam szégyenlem magam nagyon ... beszéljek vele szerintetek ? vagy hagyjam mert lehet nem is hallotta ? 23/f

2017. márc. 20. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A miért történt kérdést nem értem. Azért nyilván mert be voltál rúgva. Nem kell erről beszélni, ha hallotta és számonkér megmondod, hogy ne haragudj be voltam rúgva..de valószínűleg ez neki is feltűnt..
2017. márc. 20. 20:28
 2/2 A kérdező kommentje:
hát hogy mért jön elő ez részegen ? ilyen lennék valójában ? ilyen bunkó ? azt mondják hogy a részeg ember őszinte de ha most bele gondolok abba amiket mondtam (sokra nem is emlékszem ) egyáltalán nem igy gondolom és nincs jogom beleszólni hogy kivel barátkozik .. és sértegetni sincs jogom senkit annyira nem is ismertem azta a 3 srácot..
2017. márc. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!