1/7 anonim válasza:
Szupermen akartam lenni, erősen hittem is benne de nem sikerült :((
2/7 anonim válasza:
Ha olyasmiben hiszel, aminek reális esélye van a megvalósulásra, a hited kellőképpen erős, és mindent megteszel célod elérése érdekében, akkor vagy megvalósul, vagy nem.
3/7 anonim válasza:
Ha van valóságalapja akkor teljesülhet,de értelemszerűen minél nagyobb a célod/álmod valószínű annál többet kell érte tenned hogy sikerüljön.
4/7 BlackSword válasza:
Hát ha csak hiszel benne, akkor értelemszerűen nem... Ha teszel is érte, akkor minél többet teszel érte, annál jobban igen...
6/7 anonim válasza:
Remélem, mert én erősen hiszek benne hogy életre kelnek az animék.
7/7 anonim válasza:
6-os Veled vagyok *-*
Egyébként kérdező csak a hit nem elég, persze lehetséges, hogy létezik a vonzás törvénye meg egyéb dolgok, de menj inkább biztosra és tegyél a célodért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!