Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a József...

Mi a véleményetek a József névről? (nem a kedvencem enyhén szólva)

Figyelt kérdés

17/F

Így hívnak

2017. márc. 18. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Hát bocsi, de nekem sem igazán tetszik :/ Olyan öregemberes.
2017. márc. 18. 20:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Na igen.
2017. márc. 18. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

sztem inkább hívjanak így, mint Noel,Benett vagy egyébbhasonló értelmetlen divatnevek, amit minden 3.gyereknek adnak... Szüleid biztos okkal és jószívvel adták, nem "szívtásképpen".

Nekem is van József, Imre, László, Sándor nevű haverom/ismerősöm, nem a nevük alapján ítélem meg őket. :DDD

2017. márc. 18. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
9%

Régi típusú. Jocó, Joci, jojó, így még tűrhető.

Boldog Névnapot !

2017. márc. 18. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem tetszik a József név, de csak és kizárólag Józsefként, a becézései nem tetszenek. Tudom, fura vagyok, de mit csináljak? :D
2017. márc. 19. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Semmit nem gondolok. Elcsodálkozom amikor fiatalok körében hallom, de nem azért mert öregemberesnek hioszem, hanem mert ritkán adnak régi magyar neveket. Semmivel se szebb se csúnyább mint a ma divatos nevek. Amúgy is rohadtul idegesít az a felfogás hogy csak a mai divatnevek lehetnek szépek. Az is csak az ilyen kis népek felfogása akik majmolják az amerikaikat meg ki tudja ki. Ha Amerikában a mai napig tucatnáv a Michael, John és társai, nem tudom miért van nálunk ilyen felfogás, hogy vannak nevek amik "öregemberesek".
2017. márc. 19. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó add akkor a gyerekednek azt a nevet hogy MÁRIA, ERZSÉBET, GYULA. Ne álszenteskedj már a zöld kéz miatt !!! xD
2017. márc. 19. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Vagy LÁSZLÓ, LACIKÁT
2017. márc. 19. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
4%
A Rózsi is milyen szép név, nem ?
2017. márc. 19. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
inkább legyen a gyerekem Rózsa, mint Zselyke
2017. márc. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!