Wattpadra hogy kell jellemet írni magamnak a szereplőkről?
Általában a történet közben szokás kissebb részletekben ismertetni a szereplők főbb vonásait. A felsorolás szerű jellemzők írása nem a legjobb megoldás.
Amúgy ha érdekel, van nekem is wattpadom, tehát egy ,,írópalántától" kaptad a választ. ^^
A felsorolást, és a rövid jellemrajzot sem javaslom. Egyszer egy csajszi leírta az első rész elején, hogy melyik szereplőnek mi az 5 legfontosabb tulajdonsága, és meg sem tudtam jegyezni, totál összekevertem... :D
Ahogy történnek az események, abból, ahogy reagál, beszél, cselekszik az illető, kiderül, hogy milyen ember. Akár a múltjáról is írhatsz, elmondhatod, hogy azért ilyen meg ilyen, mert szekálták, elkényeztették, mert a természetben nőtt fel, don't know. A külső jellemzőket viszont érdemes a történet elején belefogalmazni, mert nem jó úgy olvasni, hogy valahogy elképzeled a szereplőt, és benne van a pakliban, hogy tök más leírást találsz róla pár oldallal később.
Ha érdekel, ez egy sztorim első fejezete, nem túl hosszú, és itt vezetem be, hogy hogy néznek ki, és milyen emberek a főszereplők. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!