Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek a házisárkányommal,...

Mit tegyek a házisárkányommal, ha ő mesét akar nézni, én meg thillert?

Figyelt kérdés
Folyton vita veszekedés van ebből.

2017. márc. 15. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

ahogy én észrevettem a csajok nem is néznek tv-t,vagy ha igen akkor mindegy nekik,hogy mi megy.

amúgy a visszatekerős rögzítő nem rossz ilyen helyzetben.

nézitek a krimit a kütyü meg felveszi neki a mesét és megnézi amikor téged nem zavar.

2017. márc. 15. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Első körben mondjuk ne hívd házisárkánynak... Ha engem így neveznél, én is leszarnám a thrilleredet.
2017. márc. 15. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A csajoknak mindegy, mi megy? Guminőnek talán.
2017. márc. 15. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszum. Egyszer ezt nézitek, egyszer azt. Mi ebben a bonyolult? Ha egyszerre megy a kettő éppen tévében, akkor választotok és a másikat pedig megnézitek számítógépen.
2017. márc. 16. 00:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Kb azt szerettem volna írni, mint az előző.
2017. márc. 16. 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan, mint a 2-es, akkor lépj le.
2017. márc. 16. 03:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a XXI. század. Van egy családban több videónézésre alkalmas eszköz is. TV/számítógép/okostelefon. Ne mondd hogy nincs legalább kettő ezek közül kéznél. Találd fel magad.
2017. márc. 16. 04:59
 8/11 anonim ***** válasza:
1%
ha felnott letere meseket nez akkor ez olyan fogyatekos mint a hugom.
2017. márc. 16. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Vonulj félre a thillereddel. Vagy a nejed a meséjével.

Az én férjem szeret engem, és megérti, hogy én nem szeretem ezeket a típusu filmeket. Szerintem undorító. és rémálmodok is tőle. Na meg aztán van kisgyerek is, aki megijedhet a benne lévő jelenetektől. Megbeszéltük még az összeköltözésünkkor, hogy nézheti a horrorját amikor én nem vagyok itthon, vagy alszom (halkan), vagy egy másik helységben. A gyerek előtt aztán egyáltalán nem. Ha velünk alszik, akkor szintén nem. Cserébe én sem nézetek vele romantikus filmet, vagy olyat amit nem szeret. Ezzel csak az a baj, hogy én mindig később alszom el, mint ő. 15 év alatt egyszer ébredtem fel éjjel, amikor ő horrort nézett. Ritka az hogy én nem vagyok itthon, a férjem viszont igen. ha meg mégis előfordul, akkor mindig talál magának elfoglaltságot. És azt mondja, hogy nem kell neki másik helység, ő velünk szeret tv-t nézni. Bár a lehetősége megvan rá. Szóval hiába szereti, nem nézi a horrorfilmeket. Én meg megnézem a filmeket amiket szeretek, éjjel, amikor nem tudok aludni. (sajnos elég gyakran van ilyen)

2017. márc. 16. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
4%
Ne hagyd magad!
2017. márc. 16. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!