Mit tegyek a házisárkányommal, ha ő mesét akar nézni, én meg thillert?
ahogy én észrevettem a csajok nem is néznek tv-t,vagy ha igen akkor mindegy nekik,hogy mi megy.
amúgy a visszatekerős rögzítő nem rossz ilyen helyzetben.
nézitek a krimit a kütyü meg felveszi neki a mesét és megnézi amikor téged nem zavar.
Vonulj félre a thillereddel. Vagy a nejed a meséjével.
Az én férjem szeret engem, és megérti, hogy én nem szeretem ezeket a típusu filmeket. Szerintem undorító. és rémálmodok is tőle. Na meg aztán van kisgyerek is, aki megijedhet a benne lévő jelenetektől. Megbeszéltük még az összeköltözésünkkor, hogy nézheti a horrorját amikor én nem vagyok itthon, vagy alszom (halkan), vagy egy másik helységben. A gyerek előtt aztán egyáltalán nem. Ha velünk alszik, akkor szintén nem. Cserébe én sem nézetek vele romantikus filmet, vagy olyat amit nem szeret. Ezzel csak az a baj, hogy én mindig később alszom el, mint ő. 15 év alatt egyszer ébredtem fel éjjel, amikor ő horrort nézett. Ritka az hogy én nem vagyok itthon, a férjem viszont igen. ha meg mégis előfordul, akkor mindig talál magának elfoglaltságot. És azt mondja, hogy nem kell neki másik helység, ő velünk szeret tv-t nézni. Bár a lehetősége megvan rá. Szóval hiába szereti, nem nézi a horrorfilmeket. Én meg megnézem a filmeket amiket szeretek, éjjel, amikor nem tudok aludni. (sajnos elég gyakran van ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!