Vannak olyan emberek akik még olvasnak blogokat?
Sziasztok!
Csak kíváncsi lettem,hogy "léteznek" még olyan emberek akik olvasnak blogokat.Azt vettem észre,hogy leginkább 2013/2014-ben volt ez nagy divat.
Van aki még olvas/ír blogokat?
Szerintem most már elmondják szóban youtube-on.
De tök szánalmas volt az egész. Ha szól valamiről, mondjuk kiköltözik valaki külföldre, és leírja az élményeit, oké.
De a legtöbb kaka volt. Meg a sok "küldd el nekem is, szívesen olvasgatom". Olvasgass könyveket, idióta.
Párat olvasok. Érdekel a nevelőszülőség és az örökbefogadás, ilyen témában szoktam keresgélni.
A "leírom mit ettem ma és mit viseltem, milyen az unalmas életem" típusú kamaszok által írt blogok akkor sem érdekeltek amikor ez a korcsoport voltam.
Az elsőnek abban viszont nagyon igaza van, hogy a youtube átvette a helyét. Ha mondjuk érdekesebb sminket vagy körmöt szeretnék készíteni az az első hely ahol keresésbe kezdek.
Ja, én például olvasok blogokat.
Érdekes módon a könyvolvasást nem zárja ki :-D
En beauty blogokat olvasgattam, es valoban par eve volt nagyobb divatja. Legtobb akkori "ismettebb nev" abbahagyta mar mert beleunt, vagy meg mindig folytatja, de egysiku lett vagy visszaesett a szinvonala.
Egyik koromlakkos blog amit imadtam, mara gyakorlatilag egy forgalmazo (Nailland) ketlabon jaro reklamja lett, tovabbi 2 beauty es eletmod blog minden egyes ruha-es kepvalogatasa szinte ugyanolyan (noveny, kave, feher-szurke konyhabutor, kotott pulcsi-bordzseki-cicas szemhejtus smink). Egy masik, szinten beauty blog pedig mar leginkabb baba blog lett, de az nem erdekel mert van gyerekem, ergo nem erdekel mas hogy oltozteti/neveli/rendezi a szobajat, koszi azt en is tudom, viszont szerettem regen olvasni a termekteszteket.
Szoval en is azt tapasztalom, hogy a bloggerek beleunnak vagy egymast majmoljak. Aki meg eredeti meg mindig, ok legnagyobb sajnalatomra csak parhetente irnak.
Én olvasok, szeretem őket. Családi blogokat, lakberendezési blogokat, életmóddal foglalkozókat pl. Az biztos, hogy sok blognál ritkábbak a bejegyzések, mint pár éve.
Nekem a vlogok, youtuberek nem jönnek be, de lehet, hogy csak még nem találtam meg a jókat. Persze, ha arra vagyok kíváncsi, x dolgot hogy kell csinálni, akkor videót nézek, de engem az ilyen"mesélős" videók nem kötnek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!