Mivel tudnám fejleszteni a humorom? 16/f
Figyelt kérdés
Egy olyan társaságba csöppentem ahol szinte csak humoros emberek vannak szinte minden tanár érti a vicceket amiket mondanak. Ma pl szar kedvében volt a tanár és vidáman ment ki. De ha pl engem kérdeznek, én mindig komoly válaszokat adok, mindig. A viccelet értem, és tudok nevetni is rajta, viszon nem vág olyan jól az agyam hogy valamire rávágjak egy jó poént.2017. márc. 9. 22:19
1/3 anonim válasza:
az is vicces ha nem tudsz vicceset. akkor a komolyságod vicces. hozzáadsz a hangulathoz akár hiszed, akár nem :-)
2/3 anonim válasza:
Sok olvasással és rengeteg dologban való jártassággal. Nem vicc. Ha tudod miről van szó könnyebb viccelni is vele.
3/3 Ay carramba! válasza:
"Ha humoros akarsz lenni, olyanná kell válnod, mint a legtöbb mai ember. Tehát légy idióta, és gondolkozz úgy, mint egy idióta. Végül idióta maradsz örökké."
Mr. Stupidmasteridiot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!