Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki látta már...

Van itt olyan, aki látta már élőben a My77 modelleket? Tényleg nem olyan szépek, mint képeken?

Figyelt kérdés

Konkrétan rájuk gondolok: Hódi Pamela, Huszár Zsófi, Gregori Dóri, Orcsik Dóri.

Megfigyeltem, hogy sok képnél odaírják hogy műnők, ami amúgy igaz is. De észrevettem, hogy mondják (legfőképpen Zsófira) hogy milyen szép, de élőbe már nem.

Ez tényleg így van?

2017. márc. 2. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Fotón se szépek, gondolom élőben se.
2017. márc. 2. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, van benne valami. A sok sminkről nem is beszélve... de ezt a kommentek alapján írtam. Meg persze kinek mi a szép.
2017. márc. 2. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Személyes véleményem, hogy képeken sem szépek, de egyébként igen, ezeket a fotókat rommá retusálják. Egy képhez kb. 2-3 órán át sminkelik, barnítják és fodrászolják őket, aztán lőnek 210 képet azokban a retek ruhákban, kiválasztanak hármat, és még további 5-6 órán keresztül javítgatják photoshoppal és egyéb programokkal, hogy tökéletes legyen a bőrszín, ne maradjon egy kiálló hajszálacska sem, és istenments, hogy bármelyik "modell" 35 kilónál többnek nézzen ki a képeken.
2017. márc. 2. 20:35
 4/5 anonim válasza:
37%
Hát akkor elárulom,évekig a my77 fotósa voltam. A lányok testén, arcán semmit nem változtatunk, nem vékonyítjuk,nem tesszük őket műnővé. Gyönyörűek,bár ez sokakat vigasztal hogy jaj a sok smink,haj,mennyi idő.. 10 perc alatt kész a smink, és átlag ember többet visel amikor elmegy sminkeshez egy alkalom előtt..persze az előző válaszok megnyugtatóak azoknak az irigy embereknek akik azt hiszik ez így van,de így hogy évekig velük dolgoztam ha más nem,én biztosan tudom ;)
2018. ápr. 15. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet valaki modell a my77-nél?
2023. máj. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!