Csak szerintem irritáló a feje?
Figyelt kérdés
barátok közt, Peti. csak engem irritál s feje? annyira csúnya ez a gyereeeeek.2017. febr. 28. 00:49
1/6 anonim válasza:
Kiss Péter Balázsra gondolsz? Szerintem nincs gond az arcával. Mi az, ami idegesít benne?
2/6 A kérdező kommentje:
igen rá, még nem voltam senkivel így, de annyira irritál a feje, idióta, és béna is szerintem mint színész.
2017. febr. 28. 01:45
3/6 A kérdező kommentje:
és tudom, hogy erről végképp nem tehet, de csúnya is szegény :(
2017. febr. 28. 01:46
4/6 anonim válasza:
A barátok közt még mindig megy?:O Nem mondod?
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem az. Máshogy néz ki, mint amit eddig megszoktál. Hasonlítsd össze magaddal, vagy a haverjaiddal, és rájössz, hogy nem annyira csúnya.
(Meg amúgy is, nehogy már azért irritáljon, mert csúnya. Sok csúnya ember lesz még az életedben, akiknek jópofizni is fogsz, mert érdemesnek tartod, hogy barátkozz vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!