Mit csinálhat, hova fordulhat az ember ilyen esetben?
Feketén dolgozol? Olyan nincs, hogy nincs se szabadság, se táppénz, és még rendszeresen meg is sérülsz, bármiféle következmény nélkül, sőt, kirúgással fenyegetnek... ez úgy, ahogy van, törvényellenes.
Minél előbb kezdj el rendes munkahelyet keresni, kizárt dolog, hogy ne legyen arrafelé legalább 1-2 olyan gyár vagy üzem, ahova betanított munkásokat keresnek.
Nem feketén dolgozom. Van szabadság, de azt így nem adják ki, hogy akkor holnaptól 1 hétig nem jövök. Minimum 1 hónappal előre kell szólni. Táppénz viszont gyakorlatilag csak papíron van. Aki táppénzre megy, annak kitalálnak valami indokot, hogy miért nem dolgozik elég jól, és kirakják, kivéve ha eleget nyalizik, de én nem vagyok jó nyalizásban. Nekem elég sok tényleges hibám van, ami miatt kirakhatnak, mondjuk másoknak is, szinte mindenkinek, de én még ráadásnak sokszor vagyok beteg is, és ügyetlen vagyok. Több munkahelyre is ezért nem kellettem, pl. gyárba szalag mellé se vettek fel, mert túl lassú voltam a próbanapon. Ez ellen nem tudok mit tenni, gyerekkorom óta ilyen vagyok, bármivel is próbálkozom, ez van. De egyébként egészséges, dolgozni képes ember vagyok.
Diplomás vagyok amúgy, és 3 nyelvből van nyelvvizsgám, egy alap-, egy közép- és egy felsőfokú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!