Eurovíziós Dalfesztivál - Pápai Joci - Miért nem bírunk egy magyar, magyarul éneklő, és a dalában legalább 5-6 különböző akkordot felmutatni tudó előadót elküldeni Kijevbe?
Micsoda? Ez a vinnyogás jutott tovább? Azt a rohadt...
Hát amikor meghallottuk, a kollégám kitépte a falból a rádió vezetékét.
Az Eurovision nem a zenéről szól, hanem hogy megmutassák a nemzetek, hogy mennyire tombol a liberalizmus az országukban. A zene csak körítés.
Ha jó zenét akarsz, jó énekeseket, akkor azt nem a TV-ben, rádióban fogod megtalálni.
A helyzet az, hogy Pápai Joci produkciójánál még ByeAlex - Kedvesem című száma is jobb. Hiába nem ér sokat az sem, de legalább magyar.
Leander Killsnek kellett volna kijutnia, de ha egyszer a zsűri önző módon kizárja, akkor minek szavazzak? És még mondja is az a műsorvezető nő, hogy nagyon demokratikus így a döntő. Aha, az anyja faxát az...
Mondd meg drága, milyen nyelven énekel? Japánul? Oroszul?
Vagy te nem beszélni magyart?
Magyarul énekel. Az az "Jálom álom" pedig olyan mint a "Lálálá".
Vagy ha ismered a "Játsz" című zenét, ott meg "türürürü" meg "pölálálá" van.
Csak egy halandzsa, de szerintem dallamos és ezt a zenét többen dúdolnák a külföldiek mint például Gabi dalát, ami nekik egyhangú és unalmas vagy bonyolult. De egyébként Gabi zenéje is tetszik, bár jálomálomot előbb kezdem dúdolni :D Gabi hosszú szövegéből már nem tudnák idézni, pedig 2 perce néztem. A külföldieknek nem fog az agyuk és olyan zenét kell mutatni nekik ami nem túl bonyolult.
A származása pedig rásegít a jobb hely megszerzésére :)
(Ha netalán ha nyerne, akkor büszkességgel mondanád hogy "nyertünk!"?)
Egyébként magyar vagyok, mielőtt valaki megvádolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!