Tegnap óta eléggé fáj a vállam. Mit tegyek? (Többi lent. )
Tegnap hazafelé metróztam és a kevés hely miatt úgy kapaszkodtam hogy a kezem mögöttem volt. Ekkor egy elég nagyot rándított a metró. Egy pár óra múlva kezdtem el érezni a fájást és egyre rosszabb lett.
Jelenleg a kezemet fájdalom nélkül kinyújtva kb 45°-ig tudom emelni de ha mondjuk úgy emelem hogy a másik kezemmel és a problémás kezemet nem erőltetem akkor teljesen tudom monzgatni. Dokihoz kéne mennem vagy mit tegyek? Elmúlhat ez magától?
13/l
Kedves első válaszoló... Elnézést hogy ember vagyok és elkövettem eg ilyen óriási hibát annak köszönhetően hogy sietve kiraktam egy ilyen kérdést mert aggódtam hogy nagyobb bajom is lehet és nem ismerem teljesen az oldalt és lehet hogy a keresés közben átcsúszott a szemem rajta...
Másodiknak viszont köszönöm a választ :D mintha így estefelé javult volna egy keveset... Kicsit megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!