Hogyan terjesszem el, hogy villanyszerelő vagyok?
3/4 éve végeztem a sulival, (tudom nagykepűseg, de igaz) a legjobb tanulokènt.
Van rendes munkahelyem, suli utàni egyből, 9 hónapja munkába áltam és már nagyon sok dolgot elsajatítottam. Egyszóval màr magabiztosan mennèk ki bárhova.
A gond az, hogy nem rég költöztünk erre a környékre, sulit itt kezdtem, de nem vagyok egy nagyszájú, bulizós ember, nem nagy az ismeretségi, nepszerusegi köröm.
Hírdétèseket nem adhatok fel, mert ezeket az apróbb munkákat feketén csinálnám vàllalkozói hiányában. (Ennek nem néztem csak úgy nagyjából utana)
De pont ez az, hogy pár "új" haverom tudja hogy villanyszerelő vagyok és melózok (ès nagyon kúlturalt munkát vegzek), csak ők azt a trehány gyereket fogják hívni akivek minden pénteken bukiznak,akinek a szakmunkàs vizsgajàt is szó szerint én raktam össze, mert az oktató és megkért, meg tényleg nagyon buta a fiú, csak apuci intéz neki mindent. De ez nem is fontos
Voltam már pár helyen melózni, öreg néniknel. :)
Bár igaz értelmetlen a kérdés mert ti se.kivel nem fogtok osszebaratkozni helyettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!