Szemét dolog hogy nem adok neki pénzt?
Figyelt kérdés
"Megismertem" egy fiatalembert az interneten (chatrouletten). Adott pár jó tanácsot amit meg is fogadtam. Be is jelöltem facebookon. Ma írtam neki hogy megtettem amit javasolt. Erre rögtön rátért, hogy ki tudnám-e segíteni 10-15 ezer forinttal, mert fel szeretne menni Pestre dolgozni és az utazáshoz kéne neki. Erre mondtam neki hogy esetleg tudnék neki küldeni 5-6 ezer forintot. Erre ő elkezdte hogy csak 6000 meg hogy annyi neki nem lenne elég. Azt válaszoltam neki hogy 6000 forintból simán kitelik ha vonattal vagy busszal megy. Erre ő: "ok sziaa". Most ez szemétség részemről vagy csak le akart húzni? Azóta tiltottam facebookon. Ezt csak nagyon mellesleg jegyzem meg, hogy az illető roma származású. Most értitek, senki nem ad szívesen kölcsön pénzt senkinek, nemhogy még egy majdnem idegennek akiről azt sem tudod hogy visszakapnád-e. Pláne nem 10-15ezret ami azért nem egy kis összeg. Ti mit gondoltok erről?2017. febr. 6. 19:48
11/11 A kérdező kommentje:
Igazából még az volt a szerencsém hogy nem lett volna neki elég a 6000 mert ha azt mondja oké akkor utána már nehezen táncoltam volna vissza.
2017. febr. 6. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!