Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lelki sérült visszafogott...

Lelki sérült visszafogott lány vagy nagyszájú veszekedos?

Figyelt kérdés

Melyiket választanatok?

Én az első vagyok és azt vettem észre hogy sokan nem mernek velem foglalkozni pont e miatt, a nagyszaju lanyokksl jobban mernek.

Gondolom félnek a hozzám hasonló lányoktól vagy nem tudom...

2017. febr. 4. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Én a második vagyok, legalábbis annak a hírében állok. Viszont lelkileg teljesen kiegyensúlyozott vagyok, nagyjából rendben van körülöttem minden.

Egyébként engem is csak azok gondolnak ilyennek, akik csak 1-2 pillanatra látnak.

Egyébként értelmesnek gondolom magam, és ha a másik félnek arra van szüksége, tudok csak hallgatni is, nem jár olyankor a szám folyamatosan.

A "veszekedős" meg annyiban nyilvánul meg, hogy kiállok magamért, szilárdan védem az álláspontom, meggyőződésem. Ami még mindig jobb, mintha annyira konfliktuskerülő lennék, hogy a fontosabb pillanatokban sem tudnék akár másért, akár magamért kiállni.

Egyébként szerintem mindenki mást szeret, másra van szüksége. Hiába írod ki, annak a fiúnak nem fognak megváltozni az igényei, a viselkedése attól, hogy mindenki leírja itt, hogy a csendes lelkisérült lányok jobban bejönnek neki.

18/l

2017. febr. 4. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
korod?miért vagy lekisérült?
2017. febr. 4. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyrészt a két véglet között van még jópár elfogadható kategória. Másrészt a nagyszájúnak van önbizalma és az emberek ezt szeretik, nem az olyanakat, akik kikiáltják magukról, hogy ők bizonyok lelki sérültek, nem is akarnak rajta változtatni és folyton búslakodnak valamelyik sarokban.
2017. febr. 4. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Mind a kettő lelkisérült
2017. febr. 4. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Egyik se, akkor inkább elmegyek szerzetesnek...
2017. febr. 4. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Lelkisérült,visszafogott,de csak mert én is az vagyok

(de csak akkor,hogyha nem pszichopata vagy gonosz)

2017. febr. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!