Fiúk, lányok! Milyen a név ideálotok?
Furcsa kérdés, de milyen név tetszene nektek mellettetek? Nekem például egy aranyos Patrik vagy Bence. És most ne arra gondoljatok, hogy ilyen nevű srác tetszik, ha nem csak úgy elragadott ez a név.
Akár fiú vagy akár lány, válaszolhatsz. Kort is írjatok. Nem szólok le senkit a kora miatt. 14/L
Roland, Marci, Barni, Zalán, Donát, Gabi
De első számú a Roli, egyszerűen imádom, becézgetni is... Rolcsi, Rolci, Roliiiiii, Rolika 😍😍😍
16/L
Alapjába véve az alábbi nevek tetszenek, amelyeket eltudnék képzelni a jövőbeli lányomnak, vagy csak mert szimpatikus a név: Dóra, Annabella, Boglárka, Hanna, Anita
24F
Egyszer összeírtam, asszem eddig kb 8 Peti jött be😂 de amúgy nekem egyáltalán nem tetszik az a név. De valamiért a viselői különösen!
Amire most egy-két hete ráizgultam, az az Alex, mert hasonló a nevem és sztem nagyon klappolna egy Alex-szel az esküvői meghívónk :D azóta találtam is két Alexet, aki bejön!
Nekem mindig volt rgy megérzésem hogy mi lesz a párom neve.
Eddig mind bejött. Gábor és János.
Senkinek nem tetszik a Csenge név?😅😅
Amúgy nekem az Ákos meg a Martin név jön bec:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!