Kezdek beképzelt lenni, mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy sokáig önbizalomhiányos voltam. Oka leginkább a külsőm volt. Mostmár jobban érzem magam a bőrömben, habár vannak napjaim amikor ki sem lépnék a házból.. Sokat teszek a külsőmért, ez alatt azt kell érteni, hogy smink nélkül nem megyek ki a postáshoz sem ha csenget. Valamint ha éppen nem tökéletes az alakom egy adott időszakban, akkor nem veszek fel bikinit. Ruhát pedig szoritó nélkül nem. De többnyire formában tartom magam. Szegényen nőttem fel, kevés ruhám volt, sminkem, ilyesmim főleg nem. Most ezen téren is jobban állok, vannak ruháim és sminkből sem a legolcsóbbat veszem hanem azt, ami jó is. Még ékszereim is vannak pedig ezektől menekültem korábban. Mindezek miatt egy falat emeltem magam köré. Kissé beképzelt oldal felé húzok úgy érzem, illetve azok után amiken átmentem keményebb lettem. Nem hagyom magam sem megalázni, sem lenézni. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes de azt hiszem túlzott magabiztosságot sugárzok. Amúgy jó a szépérzékem szóval nem nézek ki izléstelenül sem.. Viselkedésre meg..kb megtörhetetlen.2017. jan. 24. 23:53
11/11 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy a nagyképűség is az önbizalomhiány, csak a szégyellősségnek az ellenkező előjelű megnyilvánulása.
Nem az önbizalmad nőtt.
Továbbra is az önbizalomhiányodat kellene gyógyítani.
Amit csinálsz, túlkompenzálásnak is hívják.
Ezért mondják a jó kocsival, luxusautóval vagy luxusmotorral járó férfiakra, hogy kicsi péniszük, vagy hogy kicsinek érzik magukat valamiben. Mert még a köznyelv is tudja, hogy önbizalomhiányos az, aki nagyképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!