Szerintetek gáz, ha 25 évesen fejezem be az iskolát, úgy hogy eddig semmit sem dolgoztam?
Figyelt kérdés
Érettségi után 2 éves OKJ-ra mentem.De rájöttem,hogy tovább akarok tanulni,ezért 20 évesen megyek egyetemre.De mivel nincs 430 pontom az államira,ezért FSZ-re megyek,ami megint 2 év.De ezután befejezném az alapképzést,ami valamivel így rövidebb lesz,az fsz miatt.Szóval kb 25 éves koromra végeznék.Más meg már 18 évesen,vagy aki továbbtanul,az is max.22 évesen munkába áll2017. jan. 24. 16:04
11/12 anonim válasza:
Nálunk elég sokan vannak, akik 25 év körül végeznek az egyetemen. Én is 24 voltam, mert közben kimentem külföldre ösztöndíjjal. Mondjuk én dolgoztam is mellette.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy olvasod-e még a kérdést kedves kiíró, de én is hasonló szituban vagyok. Kicsit saját hibámból is, de fél-egy évvel később végzek, mint a szaktársaim többsége, és én egyetem alatt nem is dolgoztam, csak nyári munkáztam külföldön. Engem a szüleim arra bíztattak, hogy egyetem alatt tanuljak rendesen, évezzem az életet, ismeredjek emberekkel. Nem mellesleg aki 19 évesen elkezd dolgozni, az esetek nagy részében valami kis olcsó pakoló munkát kap, aztán ők beszélnek a magas lóról, de csak azért, mert árad belőlük az irigység. Nézd, ha befejeztem az egyetemet én mindenképpen keresek munkát, jó dolog az, de sztem amíg fiatal vagy, és megteheted, a szüleid is támogatnak és nem basznak le ha kérsz tőlük valami nem túl drága dolgot, akkor miért lenne gáz, ha nem dolgozol ennyi idősen? Sztem úgyis lesz még jó pár évtizeded, amikor dolgozhatsz, nem ezen a néhány éven fog múlni ami akár életed legszebb néhány éve is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!