Szerintetek jó fej ownmckendry?
Figyelt kérdés
Mert most nagyon zavarják szegény, és szerintem jó videósnak2017. jan. 22. 20:12
2/9 anonim válasza:
ja normális..
néha megnézem 1-2- videóját.
4/9 anonim válasza:
Abszolút látszik hogy túljátssza magát a nézettségért (mint ahogy a videósok nagyrésze!), egyértelműen a tízenévesek a célközönség.
5/9 anonim válasza:
Igen sajnos a gyakorikérdéseken sokan támadják :(
Pedig nagyon kedves. Egyáltalán nem játsza meg magát. Max.Videómánia(Dancsó Péter). De nem kell lenézni. Irigyek vagytok rá! :P
6/9 anonim válasza:
@Pannika1025
Talán még nem vagy tisztában az élet nagy dolgaival kapcsolatban, mint például hogy az embereknek lehet a tiedtől különböző véleménye is. Ezt jobb ha megtanulod, nagyon hasznos lesz az életben.
7/9 anonim válasza:
én csípem. csak ne kiabálna annyit :D hoppááá és még csak gyerek sem vagyok kedves hármas hozzászóló.
8/9 anonim válasza:
Ismernem kellene őt? Még sosem hallottam róla :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!